The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Iltaa!

Rankkoja nä juhlaviikonloput. Masu ihan täynnä potui ja sillii ja hiuksissa kutittavaa glitteriä.
Sanoppa muuta! Testasin, montako Fazerin Sweet Lemon -munkkia pystyn syömään kerralla ja kolme meni ihan kevyesti. Käytiin vielä tänään kaiken kruunuksi "ulkona" syömässä. Otin kebabin lohkiksilla. Tuntuu kuin olisin lihonut 10kg, vaikka en oikeasti olekaan.

Fatsecret kertoo, että päivän hiilarit ja proteiinit paukkuivat ihan punaisena yli sallitun määrän. Ilmoitin perheelle, että aloitan huomisesta lähtien munapaaston, jonka aikana en syö muuta kuin kananmunia ja rasvaa.. Lähtee nesteet liikkeelle oikein livakasti. :sneaky:
 
  • Tykkää
Reactions: Softy
1/3 tehty tänään ikionnelliseksi:love:
2/3 edessä tunnustan avoimesti heikkouteni ja tietämätömyyteni sekä osaamattomuuteni. Sekä sen että vajaavaisuukstani huolimatta rakastan heitä suuresti. Aina.

Vanhempana oleminen ei ole helppoa. Voin vain yrittää parhaani. Eikä sekään välttämättä riitä. Tulen tuottamaan jatkossakin pettymyksiä sekä tekemään virheitä, joista varsinkin oma piiska rankaisee isosti. Mutta rakkauteni on ikuista.Se ei muutu eikä häviä. Ikinäkoskaanmilloinkaan.
 
Kyllä! Tänään oli ihan totaalinen muutos säässä
Koirat pääsivät viimein avaamaan uimakaudenkin. Hrrr. liian kylmää mulle.

http://i11.aijaa.com/b/00684/14377362.jpg
Oi mitkä ihanat nappisilmät ja samettiturkit sulla on siellä :)! Mutta joo, vaikka onkin tänään ollut tosi ihanaa ja lämmintäkin niin ei muakaan saa vielä järveen uimaan, ajatuskin saa kananlihalle :D

On muuten todella kaunista kun järvenselät vapautuvat jäistään...auringonvalossa väreilevä pinta-aallokko on :love:
 
  • Tykkää
Reactions: feger
Selkeästi haukut nauttivat. Meillä haukku juoksee jokaiseen avoveteen ympäri vuoden. Välillä on tullut hiukan kiire kotiin kun on ollut 30 pakkasta ja märkä koira.
Meillä myös tuo toinen koira on semmonen, että avovettä kun näkyy, niin sinne heti välittömästi pulikoimaan. Toinen ei näe kunnolla, niin se ei siitä syystä mielellään ui.
 
  • Tykkää
Reactions: poika
vierailija
Iltaa :coffee: Nyt iski verhokriisi. Keittiön ikkunaan ei löydy sopivaa verhoa, pimahdus :cautious:
Millainen se täytyisi olla? Väri on tärkein, eikö? Tein kauan sitten lemppariverhot tuulipukukankaasta, sellaisesta himmeästä. Lopusta kankaasta ompelin tuolinpäälliset - eikä niille tullut paljoa hintaa. Vanhanaikainen verhotanko, missä on mutkat päissä, on halpa ja hyvä(y)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä