The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Voi vitun perkele,ei tullu paketti,pahimnassa tapauksessa on jääny kuopion matkahuoltoon vaikka piti lähtee jo yöllä ja tulla tänään. Muut paketit on toimitettu jo toimipisteeseen ja toinen vaihtoehto on että paketti on kaupassa mutta järjestelmä ei oo tunnistanut. :(:(
Matkahuolossa selvittelevät mis paketti on
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
Eihän siinä ole mitään järkeä kun ei tiedä milloin se ruoka tulee ja jos joskus tulee niin märäntynyt ja suoraan saa laittaa roskikseen.Eihän niistä rahoja takaisin saa. Miettikää nyt järjellä itekin,tiedätte että puhun järkeä mutta ette vain voi myöntää.
Kuten jo sanoin kun tilaa kylmätuotteita kyseisestä kaupasta,tuotteet tulee vuorokaudessa,silloin ei kerkiä mennä pilalle ja mukaan on laitettu kylmäkalle,mutta matkahuolto mokasi tällä kertaa. Kyllä saan rahat takaisin tai matkahuolto korvaa,jos pilaantuminen johtuu heijän virheestä.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
Koska kyseisiä juustoja ja vegeruokaa ei löydy täältä kaupasta,Helsinki ei kai ole hevon kuusessa ? Paketti piti tulla vuorokaudessa mutta matkahuolto mokasi ja edellisen kerran toimitus oli niin kuin pitikin.
MH aina silloin tällöin hyllyttää väärin. Luotettevampi toimitus kuitenkin kuin Postilla. Ikävää, että sun paketti on edelleen matkalla.
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä