The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Se nousee. On ihan normalia että se laskee sytostaattitiputusten takia. Mut pan-suolan saa heittää roskiin koska puhdas merisuola maistuu paremmalta ja jodia saa muualtakin.
Jos ei juo maitoa niin käytännössä ainuat jodin lähteet ovat suolat joihin lisätty jodia, myös mineraalisuolaa on joihin lisätty jodia tai sitten merilevä. Kananmunatkin toki jos syö kennollisen päivässä suurinpiirtein tai puoli kiloa juusto/päivä.
Merilevässä on hankalaa tietää oikea annostus, siis lähinnä että ei saa liikaa kun on luonnontuote niin ei ole mitään merkintöjä pakkauksissa, vissiin. En ole itse ainakaan huomannut.
Kait senkin sais selville jos alkais selvittelemään.
 
vierailija
Se nousee. On ihan normalia että se laskee sytostaattitiputusten takia. Mut pan-suolan saa heittää roskiin koska puhdas merisuola maistuu paremmalta ja jodia saa muualtakin.
Niinpä! Mutta hevosmuurahaisista päästiin eroon Pan-suolalla. Niitä oli kerran kuin kauhuelokuvassa, eikä mikään tepsinyt - mutta sillä sit lähtivät! Ongelmajätteitä ei saa laittaa roskiin:cool:
Viljoja ei kannata syödä samalla aterialla rautapitoisen ruoan kanssa, sillä ne fytaatit estävät sen imeytymisen ja nitriitit kans, vaikka harva niitäkään mainitsee. On se eviran sivuilla kuitenkin mainittu ainakin yhden kerran, kuten pari muutakin asiaa. Salaateissa - varsinkin Rucolassa - on paljon nitriittiä. Mulle tulee pansuolasta migreeni, joten hermomyrkkyähän se on. Muurahaisia ei löytynyt edes raatona. En tiedä, miten katosivat.
 
vierailija
Asiankannattajan pienet ja vähäiset harmaat aivosolut ratkaisivat kadonneen juustohöylän arvoituksen.
Alemmalla leikkuulaudalla alakaapin sisällä. Mahtuu näköjään juuri sopivasti kahden leikkuulaudan väliin.

Nerokas salapoliisimme ratkaisi kadonneen tarvekalun arvoituksen aukottoman loogisen päättelyketjun avulla. Hän kysyi epäillyltä: "Onko teillä tapananne kulkea ympäri nukkumaluukkuanne juustohöylä kädessä?"
Rehelliseltä vaikuttava vastaus oli: "Ei."
Niinpä tarvekalu on joko:
a) laatikossa
b) tiskialtaassa
c) leikkuulaudalla
d) jääkaapissa juuston päällä

Koska juusto oli jo otettu jääkaapista ja tarkemmassa tarkastelussa tarvekalua ei löytynyt laatikosta eikä tyhjästä tiskialtaasta jäi ainoaksi vaihtoehdoksi leikkuulauta.
Että me salapollarit ollaan viksuja.
Naisille juustohöylät. Tosimies käyttää kirvestä(y)
Juustokirves | Artesaanikauppa
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä