THAIMAA

Ollaan lähdössä Thaimaaseen tammikuusssa koko perheen voimin.Poika on sillon 1v2kk, ja minä olisin 5kk. raskaana.Menemme Cha Am nimiseen paikkaan.Onko kenellekkään tuttu? Lapsi perheille idyllinen ja rauhallinen.Ollaan matkassa 2vk.Vähän pelottaa että mitenköhän?! :wave: ........
 
Delta
Me ollaan lähdössä nyt sunnuntaina phukettiin ja meillä on mukana poika joka on 1v 1kk. Muakin jännittää ensinnäkin toi kauheen pitkä lento, mutta luulenpa että nukkuu aikas paljon matkaa koska on yö. Sitten toinen on toi safkan mukaan ottaminen, meillä ei ole huoneessa keitto mahdollisuutta joten otan mukaan vedenkeittimen jolla voi hauduttaa ruokapurkit ja tehdä sellasia puuroja jotka vaan sekoitetaan kuumaan veteen. Vaippoja luultavasti on sielläkin mutta otan täältä myös paketin. Ei ruokiakaan ja tutteleita ole enää takastullessa ni hyvin mahtuu tuliaiset. Rohkeesti vaan matkaa B)
 
Jegher
Thaimaa on sikäli helppo paikka, että vaikka se onkin eksoottinen ja kaukana, niin sieltä löytyy kaikki tarpeellinen ja vieläpä todella halvalla! Pitkät lentomatkat sujuu nopeiten kun menee yölennolla (Suomesta ei taida muita mennäkään?) niin tulee nukuttua suurimman osan matkasta. Hyvää matkaa! :)
 
käypäs lukemassa meidän kokemuksia ja katsomassa valokuvia mm. samaisesta paikasta!!
www.toivanen.net

Ensi jouluksi kyllä lähdetään uudestaan koko perheen voimin ;)

HUPS: siellä onkin joku häikkö Cha-Amin kohdalla. Pitää korjata se pikemmiten!!
Mutta Bangkokista ainakin löytyy tietoja ja kuvia :wave:

 

Yhteistyössä