"Teiden ritari" ja hälytysajoneuvon väistäminen. Itkeä vai nauraa..

  • Viestiketjun aloittaja Rva Samarialainen
  • Ensimmäinen viesti
Rva Samarialainen
Hohhoijaa. Mies ei väistä tiellä ketään ja ohittajat saa armottoman kiroilun niskaansa, mutta annas olla, kun kuuluu edes hyttysen kokoinen hätäajoneuvon ääni: "HÄLYTYSAJONEUVO TULEE! NYT täytyy väistää!!! Miksei noi jo ohjaa sivuun!? Ajakaa sivuun! Viäl pari metrii! MENEMENEMENE!!! Kato, mahtuuko toi takana oleva jo sivuun, meen hiukan viel eteenpäin!! MAHTUUKO NYT!?!

Oikeesti, mistä se laupias samarialainen saapuu, kun viralliset tahot tarvitsevat tilaa? Sitten sitä selvitetään jälkikäteen kaikille tutuille, miten "MATKALLA TULI TILANNE JA VÄISTIN SAATANA LÄHIKATAJAN YLIMPÄÄN KOLMANNEKSEEN, KUN TAKANAOLIJAKIN PITI SAADA MAHTUMAAN OKSISTOON POIS TIELTÄ!!"

Tilanne kun on ohi, niin ensimmäiset viisi sekkaa morjenstellaan toverillisesti väistöliikkeeseen osallistuneille ja sen jälkeen alkaa taas armoton kiroilu siitä, miten autot on poikittain tiellä ja eikö toikin tosta jo voi s****na liikkua tukkeemasta ajorataa.

Ratsiajonoon ohjaaminen sitten taas ei ole mitään muuta kuin suoraa v***uilua herran luotettavuudelle. Se, osallistutaanko siinä toimintaan, jonka avulla napataan satunnainen rattijuoppo pois tieltä, on yhdentekevää.

 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Kuuntelleko teidän lapset tuota vuodatusta... mallioppiminen on valitettavan tehokasta.
Lapsi kyllä kuulee takapenkille, joten ontuva pelastusyritykseni on ollut korostaa nättiä ajamista silloin, kun ollaan hänen kanssaan kahdestaan liikenteessä. Miehelle ei kannata, ainakaan tiellä, vihjata kärsivällisyydestä, ellei halua valituksen päälle luentoa kädettömän ajotavan perusteista.

Tielläolo on miehelle ihan ihme reviiritaistelua, vaikka muuten olisi mitä erinomaisin päivä.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja ?:
:LOL: ihan huippu! pistä miehes lukee toi sun teksti, ehkä itekki tajuaa et taitaa olla pikkasen urpo liikenteessä.. :whistle:
Oon kyllä nauranut hänelle käytöstään ja naurattaa se silloin yleensä miestäkin. Sille vaan tulee ihan toinen vire, kun ajaa tai istuu etupenkillä vieressä. Takapenkillä ei kitise ollenkaan, joten oon ajatellut, että toi on vaan jotain miehen henkilökohtaista pissimiskisaa auton kuljettamisessa...
 

Yhteistyössä