Teettekö muut joulupöytään lohirullia?

  • Viestiketjun aloittaja Maamikki
  • Ensimmäinen viesti
Maamikki
Jos niin miten?

Itse teen graavilohesta ja teen siihen tuorejuusto-punasipuli-purjosipuli-paprika-tahnan minkä levitän sen lohilevyn päälle. Sitten rullaan, pakastan ja leikkaan palasiksi.
 
Maamikki
Joo, ostan kaupasta sen kylmäsavulohen tai graavilohen, molemmat käy. Sit leikkaan sellaisia ohkaisia siivuja ja asettelen se "levyksi" elmukelmun päälle ja sit siihen levitän sen tahnan. Sit vaan rullataan ja pakkaseen. Leikataan jäisenä muuten ei onnistu. Sit pitää sulattaaa ennen kuin syö. Ne on niiiiin hyviä :)
 
Vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Maamikki:
Joo, ostan kaupasta sen kylmäsavulohen tai graavilohen, molemmat käy. Sit leikkaan sellaisia ohkaisia siivuja ja asettelen se "levyksi" elmukelmun päälle ja sit siihen levitän sen tahnan. Sit vaan rullataan ja pakkaseen. Leikataan jäisenä muuten ei onnistu. Sit pitää sulattaaa ennen kuin syö. Ne on niiiiin hyviä :)
Eli pitkittäin ohuiksi viipaleiksi ja sitten kun leikkaa niin tulee valmiita saman kokoisia rullia? :ashamed:
 

Yhteistyössä