te joilla synnytys alkanut "selkäkivuilla"

  • Viestiketjun aloittaja pöljä
  • Ensimmäinen viesti
pöljä
mulla on tässä kolmatta päivää selkää jomotellut vähän kuin olisi tosiaan menkat alkamassa. nyt on parina päivänä kivut säteilleet pakaroihin/takareisiin. mutta ei siis mitään ylitsepääsemätöntä kipuilua...

mietin vaan että jomottaako "turhaan" vai kypsyykö siellä paikat.
 
A shadieeyah
alko menkkamaisilla selkäkivuilla 13.30...aamuyöstä 5.41 oli poika maailmassa(ois ollu jo tuntia aiemmin mut ponnistusvaihe kesti tunnin ja ei ollut voimia).

eka alko siis selkäkivuilla ja ne voimistu asteittain pirun pahoiksi..sitten tuntu niiku joku ois värkistä repiny..vähän vaa alavatsaan koski..
 
Viblsp
40+5 oli, kun alkoi jomottaa selkää. Kuin kuukautiskipua, mutta n. miljoona kertaa voimakkaampaa. Muutaman tunnin kärvistelin kotona ja sitten soitettiin taksi. Taksissa supistelut siirty vatsan puolelle. Sairaalaan tullessa taisi kohdunsuu olla 2cm auki. Seuraavana päivänä aukesi vain viiteen senttiin, mutta synnytys oli ehdottomasti käynnissä silloin, mutta pysähtyi. Sektioon päätyi.
 
vieras
Mulla sunnuntaina alkoi selkä särkemään ja sitä kirosin, illalla huomasin että se kipu tulee ja menee aalloittain ja mietin että onkohan ne supistuksia, yöllä sitten alkoi kovempana ja aamulla menin sairaalaan, vauva syntyi siis maanantaina aamupäivällä. Tsemppiä ettei olisi pitkä odotus enää!
 

Yhteistyössä