tavaroista

elikkäs meiltä löytyy jo,hoito pöytä,pinna sänky,turvakaukalo,sitteri,vaatteet,joitain leluja,tutteja,pulloja,rintapumppu,vaippoja,vaunut,ja jotain muuta pientä,mutta mitä vauva vielä tarvii?? esikoista ootan ja koko ajan mieles et mitä puuttuu??
 
jos teillä on äitiyspakkaus niin siinä taitaakin olla sitten loppu mitä tarviit, kuten kynsisakset, lämpömittari yms.

Kun muksu syntyy ja pääset vähän sinuiksi hänen kanssaan ja opit tuntemaan luonnetta niin sitten kannattaa alkaa harkitsemaan kantoliinaa tai rintareppua, meillä ainakin verrattomat kun tyttö ei aina viihtynyt muualla kuin sylissä, niin kuin noilla pienillä on tapana. Samoin itkuhälytin on hyvä, jos nukuttaa vauvaa talvellakin ulkona eikä halua pitää ikkunaa auki tai muuten tuntuu ettei itkua kuule. Nämä me hankittiin sit kun tyttö oli syntyny, muuten pärjättiin äitiyspakkausen tavaroilla.

Entäs kylpyamme, en muista oliko se listassasi? Ja tulipahan vielä mieleen että itse ainakin hankin ylimääräisiä sideharsoja, tein itse muutaman lakanan lisää ja pari tyynyliinaa sekä ostin yhden pussilakanan. Joskus jos vaippa vuotaa niin saattaa sotkea koko sängyn ja silloin tarvii noita ylimääräisiä petivaatteita ja niitähän ei pakkauksessa ole

 

Yhteistyössä