Tavalliseen maitoon siirtyminen, kuinka...?

Tossa joku jo kyselikin tästä aiheesta, tosin että miten se onnistuu matkan päällä mutta kyselisin siis että missäs vaiheessa olette antaneet tavan maitoa vauvalle? Ja missä vaiheessa se on sitten ollut jo pelkästään sitä?
Meillä poika, 9,5 kk, ja pikku hiljaa tuo asia on tulossa kohdalle joten vinkkejä ja kokemuksia kiitos :D
 
Anu-78
meillä poika tulee nyt lauantaina vuoden ja juo jo tavallista maitoa. Aloitettiin tuossa 10½ kk ikäisenä pieninä määrinä lantraamaan korvikkeen sekaan ja siitä pikku hiljaa nostettiin määriä, oisko poika ollut 11-11½ kun lopulta siirryttiin tavalliseen maitoon ja kyseessä siis kevytmaito, samaa maitoa muukin perhe juo joten se on sitten kans se meidän maito..
 
Meillä poika parin päivän päästä 10kk ja juo kevytmaitoa ruuan yhteydessä, muuten NAN2:sta. Pikkuhiljaa ajattelin (tyyliin 10% suhteessa/vk) lisätä maidon määrää sekoitettuna, mutta kun kiire ei ole, niin tosiaan vähitellen.
 
Hyviä vastauksia, kiitokset. Tosin meillä poika on tississä eli tuo korvikkeeseen lantraaminen ei onnistu... Eli vissiin pitää sit vaan antaa pieninä annoksina ruuan yhteydessä...? pitääkös se on olla sitä rasvatonta maitoo?
 
Meillä aloitettiin harjoittelut antamalla ruokajuomaksi maitoa mukiin. Rasvatonta meillä juo koko perhe ja sitähän ne neuvolastakin suosittelee.
10-11 kk ikäisenä olen antanut molemmille lapsille normi maitoa!
 

Yhteistyössä