tarviiko olla huolissaan

  • Viestiketjun aloittaja harmaa
  • Ensimmäinen viesti
harmaa
naapurista kuuluu useita kertoja päivässä selkää karmivaa lapsen itkua/huutoa. lapsen itku ei ole vauvan itkua. puoli tuntiakin kerrallaan tosi kovaa itkua/huutoa. yö aikaan myös useasti kuuluu ja sen itkun alettua kuuluu kauheeta tömistelyä. kannattaako olla huolissaan?
 
vieras
meiltäkin kuuluu alakerrasta,lähemmäs vuoden ikäisestä lapsesta kyse,itkee aika reippaasti ennen unia ja ruokailuja ja iltasin ja öisin,eikä siel mitään häikkää ole,on vaan pippurinen poika,tomistelyä sitten kuuluu kun isukki tai äippä käy rauhottelemassa.
 
Kiia
Asutkohan meidän naapurissa?

Lapsi herää yöllä älyttömiin kauhukohtauksiin ja mies nousee unenpöpperöissään sitä norsun askelilla rauhoittelemaan. Päivisin lapsi huutaa kiukkuaan puoli tuntiakin tuosta nuin vaan ja potkii seiniä ja ovia... Syliin jos ottaa, on huuto ihan hysteeristä kirkumista... Mutta ollaan meillä hiljaakin joskus, hhhhm, no silloin kun ei olla kotona
 
No jaa, aika vaikea sanoa... Voihan olla vaan temperamenttinen lapsi, meidän tyttö ainakin karjuu "sata kertaa päivässä" kun äiti laittoi väärän värisen pompulan hiuksiin :whistle: ja jotkut lapsethan saa yöllä ns. kauhukohtauksia ja jos silloin jompikumpi vanhemmista pomppaa sängystä, niin ne askeleet kuuluu. Naapurissa asui ennen tutut ja heiltä ne huudot ja askeleet kuului, lapsella oli juuri niitä kauhukohtauksia.
 

Yhteistyössä