Tampereen ympäryskunnat

  • Viestiketjun aloittaja "Aapee"
  • Ensimmäinen viesti
"tripla"
Nokialta saatiin Tampereeseen verrattuna enemmän neliöitä omalla tontilla, uusi talo. Nopeat yhteydet Tampereelle. Huonoa on se, että kaupunki lopettaa kuntalisän maaliskuun alkaen.
 
Ylöjärvelle rakennetaan hirveästi, Asuntila on edelleen uudehko alue ja Haavistollekin rakennetaan taas. Hinnoista en tiedä enkä kotihoidon tuesta. Bussiyhteydet on kyllä aika huonot, busseja menee kai pari kertaa tunnissa Tampereelle, jos sinne on asiaa. Mutta tärkeimmät hommat, ruokakaupat ja vähän vaatekauppojakin, kirjasto, uimahalli jne. löytyvät kotikunnasta.
 
"piip"
Akaani Viiala ja Toijalakin vielä menettelee. Lyhyt matka moottoritietä Treelle, huomattavasti halvemmat asuntojen/talojen hinnat kuin ihan lähikunnissa. Kiva pienehkö kaupunki ja omasta mielestäni hyvät palvelut, Ideaparkki lähellä ja sen myötä paljon erikoiskauppoja.
 
"Aapee"
[QUOTE="piip";25672180]Akaani Viiala ja Toijalakin vielä menettelee. Lyhyt matka moottoritietä Treelle, huomattavasti halvemmat asuntojen/talojen hinnat kuin ihan lähikunnissa. Kiva pienehkö kaupunki ja omasta mielestäni hyvät palvelut, Ideaparkki lähellä ja sen myötä paljon erikoiskauppoja.[/QUOTE]

Lempäälää olen kyllä kattonut vähän tarkemmin sen sijainnin takia. Ja olisi Ideaparkki ja Ikea lähellä :D
 
"piip"
[QUOTE="Aapee";25672203]Lempäälää olen kyllä kattonut vähän tarkemmin sen sijainnin takia. Ja olisi Ideaparkki ja Ikea lähellä :D[/QUOTE]

Viialan ja Lempäälän välimatka n. 10 km, mutta ok-talojen hinnoissa todella suuri ero Viialan eduksi. Tänne on muuttanut paljon lapsiperheitä Tampereen suunnalta ja on ihan vireä paikkakunta. Lapsilla paljon harrastusmahdollisuuksia.
 
  • Tykkää
Reactions: Lex

Yhteistyössä