Tampereelle sokos vai scandic hotelliin

Ollaan 5 henkinen perhe. Lapset 5v, 3v ja 1v. Suunnitellaan matkaa Tampereelle ja tietysti särkänniemeen 3 vrk:ta. Ollaan harkittu sokos tai scandic- hotelleja ja haluttais kuulla kokemuksia kyseisistä hotelleista. Vai olisko vielä joku muu kenties parempi. Mitä muita nähtävyyksiä on Tampereella?

Vinkkejä odotellaan innolla =)
 
Hei!
Itse olemme viihtyneet parhaiten pienessä hotellissa nimeltään Victoria se on keskellä kaupunkia. Ei siellä mitään erikoisia palveluja ym. ole mutta siisti ja rauhallinen. Plussana hellepäivinä kunnollinen toimiva ilmastointi.
 
Ritti
Jos rahalla on merkitystä kannattaa vertailla hotellien särkänniemi-pakettien hintoja. Monille tietysti mrkitsee sekin mistä saa bonuksia, plussia tms. Sokoshotel Ilves on ainakin tosi kivalla paikalla ja siitä on helppo mennä vaikka bussilla särkänniemeen. Itse tamperelainsena en oel yöpynyt oman kaupungin hotelleissa. Lähellä kosken rannassa on kiva leikkipuisto "Pikkukakkosen-puisto", jossa tuon ikäiset varmasti viihtyvät. Pyynikin näkötorni on kiva paikka ja siellä sijaitsevassa kahvilassa saa ihania munkkeja. Retki laivalla viikinsaareen on myös kiva aurinkoisella kelillä. Muumilaakso on myös kiva paikka.
 
Mimmi811 harmaana
:wave: Liputan kanssa pikkukakkosenpuiston puolesta :wave: .Siellä meidän 1 ½ vuotias tykkäs aikoinaan kovasti touhuta.Oltiin 2 yötä siinä vieressä olevassa koskikadun cumuluksessa, josta saatiin tosi hyvää palvelua.Kun varasin huoneen, sanoin tietty et meillä pieni lapsi mukana.Sanoivat, et he voivat varata huoneen rauhallisemmasta osasta hotellia, ettei sen yökerhon meteli kuulu.Ja, kyllä olikin rauhallisessa osassa hotellia se meidän huone :).
Seuraavan kerran ollaan aateltu mennä Sokos Hotel ilvekseen yöksi, kun tampereelle mennään.siitä kun olen kuullut kans kehuja.
 
Olimme toukokuussa Scandicissa ja olimme oikein tyytyväisiä, hotelli oli tosi siisti ja palvelu erinomaista. Ehkä aika "hieno" hotelli jonkin mielestä, mutta ei ainakaan vaikuttanut kohteluun, kun tällainen iso "ryhmä rämä" sinne saapui ;) Scandicin sijaintikin Tampereella oli erinomainen, eli aivan rautatieasemaa vastapäätä, hyvät yhteydet joka puolelle. Aamiainen oli aivan loistava, nam! Sokos Hotel Treesta ei ole kokemusta, mutta muualla (ainakin Vaasassa), on ollut tosi kiva. Scandicissa oli parempi ja leveämpi lastensänky, kuin Sokos hotellien junnupatja, joka on tosi kapea kahdelle lapselle.
 

Yhteistyössä