Tammikuiset 2006

Moikka pikaseen..

Pitäs mennä jo nukkumaan, mutta tuli Ipulle kommetoimaan, että tutulta kuullostaa tuo hermojen menettäminen sekä puremine, jos jotain kieltää. Onnex tuo pureminen on aika harvinaista, mutta on sitäkin kokeiltu :(
Ja nykysin aada loukkaantuu verisesti, kun jotain kieltää, alkaa kauhee huuto.

Mites vietitte äitienpäivää? Meillä oli ristiäiset ja "Artusta" tuli Miko Henrik Juhani. Nuo Henrik ja Juhani tulee suvusta, ei siis mitään "toive"nimiä :D

rouva80, Aada ja Miko
 
Onnea Rouva80. Ihanan pojan pyöräytit. Nätti nimikin vielä.

Me tässä pakkaillaan tavaroita. Vuokrakämppä saadaan 1.6 alkaen ja siellä sit majaillaan siihen asti kun isäntä on rakentanu meidän talon valmiiksi :D Hirveetä härdelliä tämä muutto touhu kyllä kahden pienen kanssa.

Lapset on ollu aika terveitä. Mitä nyt vanhemman kanssa pari sairaalareissua tehty. Nyt leikkausjonossa, kun pissavikaan löytyi diagnoosi vihdoin. Näin kahden vuoden tutkimusten jälkeen. Kesäkuun alussa pitäs tehdä kiireellisenä. muutoin ois menny syksyyn. Että on tässä ihan mukavasti ohjelmaa. Muutto, leikkaus ja häät.

Täällä ei vanhempi nuku vieläkään. Se tekee aina tän nukkumsien mahdollisimman vaikeeks ku isä ei oo kotona. Koettelee oikeen mun hermojani...aargh...

Ens kerralla taas enemmään

Mooooi

Mimmi
 
Miko on ihanan nimi :flower:

Ipulle piti vielä kommentoida että tahtoa ja tappuraa löytyy täältäkin!
Meidän poika osaa myös kostamisen taidon jostain syystä, välillä huomaan kuinka silmissä leimahtaa ja katoaa näkyvista kun olen kieltänyt tai esim nostanut ruoalla leikkimisen jälkeen pois pöydästä.. hetken päästä tulee oikeen mairea ja hykertelevä ilme kasvoillaan ja pikku pirulainen vielä hakee mut katsomaan mitä kävi tekemässä! :LOL: Esim. yhtenä kertanan katosi ja kävi levittämässä 2 korillista puhtaita viikattuja pyykkejä makuuhuoneen lattialle :headwall:

Muutenkin pieniä yhteenottoja sattuu koko ajan, tuntuu välillä että joka toinen sana on "ei" vaikka suurin osa kielletyistä jutuista on meillä nostettuna johonkin ylös. Kummasti tuntuu kuitenkin löytävän juuri ne, mihin ei saa koskea.. :headwall:

Eipä tässä muuta, työhön meno kuukauden päästä jännittää :/

aurinkoa kaikille! Täällä on vettä satanut KOKO AJAN jo 3 päivää... :(
-Tiia
 
Moimoi taas!

Täällä menny tavalliseen tahtiin päivät. Tiistaina käytiin niissä allergiatesteissä, jotka oli negaa. Nyt sitten tuota yskää katotaan alkaako paheneen, kun jätetään Ventoline pois.

Hieno nimi Rouva80 pojalla! Meilläkin on yks tuttu Miko täällä päin.

Aurinkoiselle mimmille tsemiä muuttoon, mie inhoon yli kaiken muuttamista, oonki kyl muuttanu kaiken kaikkiaan vaan kaksi kertaa, pois kotoa ja sitten miehen kanssa saman katon alle ja tästä ei kyllä olla muuttamassa ihan kohta minnekään... Ehkä sitte eläke-iässä :LOL:

Mie jopa toivoisin sateisia aamuja tännepäin (päivällä vois sit taas aurinko paistaa), kun poitsuli meinaa väen vängällä herätä heti ennen kuutta kun aurinko paistaa, vaikka meillä on pimennysverhot.

Ei tuu nyt mittee muuta mieleen, joten :wave: seuraavaan kertaan!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.05.2007 klo 13:20 rasmus kirjoitti:
Hieno nimi Rouva80 pojalla! Meilläkin on yks tuttu Miko täällä päin.
Mie kans tiedän yhen Mikon sieltä päin. Olisko joku eskari-ikänen, en oo ihan varma.. sille Mikolle on tulossa pikkusisarus kesäkuussa, ollaanko samassa Mikossa???

Täällä ei ollu ku yx sateinen päivä tällä viikolla, nytkii varjossa 15 lämmintä, mutta tuulee kovaa.

Aada kans heräs tänää puol 6, eilen 10 vaile 6 :kieh: :kieh:
Miten kummassa ne sais nukkumaan pidempää???? Meillä ei pitäis auringonpaisteellakaan olla merkitystä, kun kaihtimien lisäksi vielä sellanen huopa heitetään yöx tuohon ikkunaan, ni se on aika pimee.

Meille on kolmelta tulossa rotinavieraitä, saa taas herkkuja :p Mie en kesällä varmaa mahu mihinkään vaatteisiin :whistle: :ashamed:

rouva80, Aada ja Miko
 
Ei olla aivan samassa Mikossa rouva80 kanssa, vaikka aika harvinainen nimi onkii, taitaa olla yleistymässä kuitenkin... :LOL: Tää Miko hieman nuorempaa vuosikertaa!! :D
Tosi tuulinen ilma täälläki, mein ukkeli nyt ulkona unilla, piti ihan tuulelta suojaan laittaa.
Ja siellä joku ampiainen pyörii, kuuluu itkuhälyttimestä, raivostuttavaa!! \|O Oon jo pari kertaa käyny kurkkimassa et onko menny vaunuihin asti! Tosi karmeeta olis jos reppana heräis johonki ampiaisen pistoon ja kun ei ikinä voi tietää millanen reaktio siitä sitten tulisi... :x
 
Ihana nimi rouva80!! Miko on tosi nätti nimi! =)

Iiro on jo parantunut, vihdoinkin!! Vieläkin muutamia yskäisyjä ja hitusen räkä valuu, mutta pääsääntöisesti jo terve. Itselläni vain jatkuu ja jatkuu... :( Yskä ja dedä vuodaa... ja od duggoided :( Alkaa ihan tosissaan mennä hermot tähän sairastamiseen, kun vain jatkuu ja jatkuu.

Kovasti jännäilen täällä sitä pikkukakkosasiaa, mistä taisin teille kertoakin? Kiertoni on tosi epäsäännöllinen, että sinänsä ei pitäis innostua vielä, mutta keskimäärin kiertoni on n. 24 päivää, ja tänään on 24. päivä... :whistle: Mutta kun kierto on joskus ollut jopa 29 päivää, niin eihän tässä toki sitten olisi tarvinnut menkkojen vielä alkaakaan.

No juu, tässäpä lyhyesti meidän kuulumiset, ei oikein "kuulu mitään", niin ei ole kauheasti mitään kertomistakaan =) Ehkä ensikerralla enemmän tekstiä! =)
 
Ippu: Kyselit jossain vaiheessa sitä yhteisöä, mie kuulun yhteisöön, johon voi laittaa hakemuksen tästä: http://groups.msn.com/Tammimamit-06

se on ihan kiva pieni yhteisö, meitä ei ole kauhean montaa, mutta joku aina jotain kirjottelee. Ja mukaan mahtuu!
 
Meille ei ihmeitä kuulu, nuhainen ja yskäinen poika on edelleen vaikka lääkekuuri korvatulehdukseen loppui jo ajat sitten. Mut korvat on nyt terveet, ihme kyllä :) Nyt odotetaan kutsua korvalääkärille kun lähete on vetämässä mut se kutsu voi kestää... :whistle:
Mä oon menossa iltavuoroon töihin ja mies on töissä joten poitsukin menee hoitoon. Voi olla yksinäistä kun hoidossa ei ole sunnuntaina muita lapsia, mut onneksi on maailman paras perhepäivähoitaja :heart:

Kesäkin sieltä just tulee, lämmintä on ollut ja aurinkoista. Ei kyl töihin huvittais mennä näin hyvällä säällä mut pakkohan se on B)

Moikka!
 
Heissan tännekin!

Täällä ihana sateinen päivä ja aamulla unta riitti jopa seiskaan asti! Lisää näitä... :D Edellisenä aamuna noustiin tasan kuudelta kun aurinko paistoi. Eli meillä tuo sade kyllä hyvin unettaa.

Kylvöhommiin ryhdyin tänään kans, laittelin muutaman yksvuotisen kesäkukan siemeniä penkkiin, saa nähdä miten menestyvät, vai jääväkö rikkaruohojen armoille. Hauskinta onkin tää odotus näissä puutarhahommissa, voi unelmoida kukkaloistosta! :flower:

Meillä on oikee tihulaisvaihe menossa, ukkeli on ihan armoton laitteiden säätäjä, kaikkia nappeja ja vipuja pitää säätää, tietokonetta rämppää on/off, en oikeen muuta ehdi kuin perässä kulkea ja torua. Ja ulos kun mennään niin sielläkin vaan vaeltaa, hetkessä katoaa näkösältä ja kiertää kaikkien naapurin pihat :whistle: Sitten kun ollaan tälläsessä paikassa missä toisella puolella kulkee juna ja toisella puolen on iso valtatie, niin voitte kuvitella miten hiki nousee pintaan jos ei heti poitsua näy, kun huhuilee :/ .

Huomenna käydään viel neuvolassa sen verran et haetaan se rokote, olikohan nyt mpr.. Ei muista. Tämän ihmeempiä ei nyt tällä erää, :wave: :wave:
 
Pikaisesti vain neuvolamitat, kun viime viikolla käytiin, eli pituus oli 86,5 cm ja painoa 10975 g. Paino oli päässyt vähän laskemaan, kun helmikuun lopulla epävirallisella käynnillä paino oli vaatteet päällä tasan 11kg, ja nyt tosiaan allen tuon. Sairastaminen varmasti verotti painoa... nyt on kuitenkin alkanut ruokaa mennä taas jo sellaisia annoksia, että eiköhän ala paino taas nousta! =)

Niin ja menkat alkoi, joten kakkonen ei sitten tärpännyt yhtä nopeasti kuin Iiro, toisesta kierrosta... :'( Mutta uutta yritystä putkeen vain! =)

Ihanan aurinkoisia ja lämpimiä kevätpäiviä on täällä ollut, toivottavasti niitä vielä riittää.
 
Ipulle tsemppi :hug: , toivotaan taas parasta seuraavaan kiertoon! Tiedän kyllä mitä on pettyä useamman kerran, vaikka meillä meni "vaan" reilu puolisen vuotta kunnes tärppäsi!
Olet kuitenkin nuori vielä, joten ei oo sitä huolta et olis päässy hedelmällisyys pahasti laskemaan.. ;)
Iiro on muuten tosi pitkä poika, oliko pituutta tullu paljon viime kertaan nähden? Sehän voi hieman myös viedä sitä painoa samalla.. :D
 
Moro!

Ompa Iiro hyvän kokoinen poika, ja tosiaan pitkä. Eihän se paino kuitenkaan ihan hirveitä ole tullut alas. Ja se että taas syö niin se on hyvä se =)
Ja Tsemppiä uuteen yritykseen!

Tuolla kirjoittelinkin eri pinoon, kun nää meidän yöt on taas ihan yhtä hevonps..kaa. Poika yskii ja hyörii ja pyörii ja itkee. Kuinkahan kauan mä jaksan. Pari viikkoa on nyt ollut ainakin tätä showta. Yritin tuossa saada aikaa lekurille, mut ei sinne päässyt nyt läpi. Kohta uutta yritystä. Poju nukkuu päikkäreitä. Huonosti hän nukkuu itsekin kun on alettu kahtia päikkäreitä nukkumaan. Sentään nukkuu pari tuntia kerrallaan näin päivällä. Olin tuossa itsekin levähtämässä äsken. Ei vaan osaa nukkua, niin paljon ois tekemistä, ettei saa rauhoituttua.

Orvokkeja olen istutellut ulos. Ensi viikonloppuna olis tässä paikallisessa puutarhassa avajaiset ja sieltä ajattelin enenmmän kesäkukkia hankkia.

Jahas, sain yhteyden tk:hon ja sanottiin että virusyskää on liikkeellä. Seurata vaan tilannetta. Eihän Lukalla kuumetta ole ollut ja muuten ihan virkee, leikkii, syö ja juo. Joten ei sillain ongelmaa.
Nukkuis vaan yönsä...
 
Pituutta oli tullut virallisten käyntien välillä 6 cm, eli tammikuun alussa, 1v-neuvolassa oli 80,5 cm pitkä. Mutta käytiin tosiaan epävirallisella visiitillä helmikuun lopulla, ja silloin pituus oli tasan 83 cm, eli n. kolmessa kuukaudessa oli kasvanut 3cm.
Iiro on tosi pitkä poika, isäänsä tullut, Timo on 190 cm. Ovat ruumiinrakenteeltaankin ihan samanlaiset, samoissa mittasuhteissa siis. Eli pituutta on varmasti Iirolle isonakin odotettavissa. Kulkee pituuskäyrillä jopa ylempänä kuin isänsä aikoinaan.

LukasMom, teillä nukutaan vielä kahdet päikkärit? Miten muilla? Meillä vaihtui siinä pian synttäreiden jälkeen yksille unille, kun ei vain saanut kaveria enää nukahtamaan niille toisille, niin ne oli jätettävä pois, ja siirrettävä ekoja päikkäreitä vähän myöhemmäksi. Nyt Iiro sitten nukkuu 12:sta kahteen-puoli kolmeen asti. Ja illalla mennään sitten 8 maissa yöunille, joskin uni tulee yleensä vasta puoli 9 tietämillä. Nyt suostuu jonkin verran jo jäämään huoneeseen itsekseen, sen verran siellä pitää olla että jotenkin tottuu siihen paikkaan taas päivän jälkeen. Joskus siellä pitää olla viisi minuuttia, joskus 25... mutta ihan heti ei kärsi lähteä pois, siitä tulee huuuuuuto! =)

Hirmuisesti Iiro yritti eilen sanoa että kukka, kun hoitoalustassa on nallejen ja kukkien kuvia, niin yritti kovasti. Kukku, kukkuu, kukke, kukki, mutta ei kukka. AA on ilmeisesti jotenkin hankala.. en tiedä. Mutta yritystä jo on sanojen suuntaan, sekin on jo paljon! =)

Viimeksi hehkutin aurinkoista säätä, tänään täällä sataa sataa ropisee... pili pili pom... =)
 
Heips!

Meilläkin nukutaan kahdet unet päivässä, mutta johtuu varmaan siitä että poika ei nuku kuin max 9h yössä... :/ Herää viimestään 5.30 ja sitten aamu8 aikaan alkaa olla jo valmis jatkamaan unia... Sitten iltapäivällä nukkuu vielä toiset unet, max 2h, enempää en anna nukkua. Tosin nykyään ei nuku niitäkään unia kuin tunnin verran.. että on tosi vähäuninen kaveri tuo Joona :headwall: Onneksi nukkuu kuitenkin nykyään melkein aina putkeen tuon yönsä joten mekin saadaan nukkua =) että ei voi enää valittaa kun pari kuukautta sitten tilanne oli vielä melko epätoivoinen...

Täälläkin sataa sataa ropisee, toisaalta se on mukavaa että vihdoin sataa vettä, kun niin kauan tulikin jo tuota lunta katsottua... vielä viime viikollakin oli öisin pakkasta.. ehkä se kesä tännekin joskus vielä tulee. Puissa ei vieläkään lehtiä, Etelä-Suomessa taitaa olla jo ihan kesä B)

Eipä muuta tällä kertaa, :wave:
-Tiia
 
No niin, olihan minunkin aika kokea se, että kirjoittaa hirmuisen pätkän ja se katoaa bittitaivaaseen.


Ei kai mitään niin tärkeää ollut. Innoistuin vaan kirjoittamaan, lapsen yksin nukahtamisesta, kun Ippu mainitsi, että heilläkään tämä ei aivan onnistu. Meillä siitä ei meinaan tule yhtään mitään. Ilari nukahtaa yleensä vartissa, jos äiti tai isi on huoneessa sen aikaa, mutta jos sieltä poistuu ennen nukahtamistä, huuto on aivan hirvittävä. Ja kysymykseni olikin, että onko siitä lapselle jotain erityistä etua, että osaa nukahtaa yksin? Vanhemmille se toki on kätevää, mutta toistaiseksi meillä ei siihen kyetä.


Kova höpötys meillä on koko ajan. 2 jotenkin ymmärrettävää sanaa on saatu lisää: akko (traktori) ja popo (mopo).

Mukavaa kesäkuun odotusta,
Siukku
 
Hei taas!!

Meillä tuo nukahtaminen vaatii kans sen läsnäolon, ukkeli ei rauhoitu muuten millään. Lisäksi jos uni ei heti tule kun maito loppuu (pullosta :ashamed: ...) niin alkaa pyrkiä pois sängystä ja silloin on pideltävä pienellä väkipakolla paikallaan et malttaa rauhoittua unta odotteleen.
Joskus huutaa siinäkin varti-20 minsaa. Ja ei kyl voi olla liian virkeä, kun yleensä vasta ysin maissa lähen koettamaan nukuttamista :headwall:
Onneksi useimmiten nukahtaa siihen kainaloon samantien ja sitten hänet voikin siirtää omaan punkkaan...

Meillä ukkeli myös melko vähä-uninen tapaus, ei nuku kuin 9 h yöllä ja yhet päikkärit n.2h. Jos päivä-unet kovasti venahtavat, voi varauta siihen et yöllä herätään sitten 3-4 välillä kummastelemaan ja kitisemään :/

Muuta ihmettä ei täällä, vietettiin sateinen viikonloppu mökkeilemällä ja nyt äippää väsytttäääää, kun en osaa oikeen vieraassa paikassa nukkua, lisäks mökkeily kyl kuluttaa enemmän kuin kotosalla olo...
 
Hei!

Kaksia päikkäreitä tosiaan viimeviikko (ja pari sitäkin edeltävää viikkoa) nukuttiin, tavallisesti yhdet vaan nukutaan. Noh, nyt on vähän rauhottunut. Viikonloppu meni ok ja viimeyönä herra kitisi vaan 1 kerran. Kävin hakeen kirjastosta Pantleyn kirjankin kun omat neuvot jo loppui. Eipä siis tarvinnut kuin aloittaa kirjan lukeminen kun yöt jo rauhottui :p hihhii. Kylläpä sitä on tää mamma hilpee. Sai pitkästä aikaa nukkua. jee. Mutta tuohon pantleyhyn palatakseni niin aion kyllä oppia sieltä ottaa ja toivottavasti pikkuisesta tulisi hyvä nukkuja.
Luka nukahtaa viimeistään 21 ja on nukkunut 8 aamulla. Päiväunet normaalisti ruoan päälle eli klo 12 aikaan. Pari tuntia yleensä nukkuu unia. Useasti vaunuissa mutta joskus, niinkuin tänään, sängyssään.

olikohan mulla muuta...
ilma on kaunis täällä. Viikonloppukin oli lämmin B) Ulkoiltu ollaan ja pikkuisen poskiin pitää aurinkorasvaa hieroa, yhtenä päivänä meinasi jo punoittaa. Nopeaa tuo aurinko käräyttää! Varokaahan!
Pihaa olen suunnitellut, tekis mieli ostaa vaikka mitä. Aitaa ainakin. Ärsyttää, kun paritalosa asutaan eikä meidän ja naapurin pihan välillä ole mitään aitaa. Arvatkaa saako usein hakea poikaa heidän puoleltaan! Toisaalta, vuokralla kun ollaan niin mitään pysyvämpää ei jaksais alkaa rakentamaan..
nooh, pitääkin lähtee surffaamaan asuntosivuille ja haaveilla omasta(pankin) talosta ;)

Muksaa viikkoa kaikille!!

kuinka moni on muuten lapsen kaa vielä kotona? Mie nostan käden ylös! tosin olen virallisesti lomautettuna...

Mamma ja Luka 1v4kk
 
Minä täällä :wave: olen siis ihan virallisesti kotona lasta hoitamassa, vielä ensi syksyyn.. Oisin jo mennykin elokuussa töihin, mutteivät huolineet, lomaa laittoivat :D ...

Kyl välillä meinaa pantaa alkaa kiristään tuo rahatilanne, oon vissii joskus siitä valitelukkin, kun tuntuu ettei omat tulot riitä mihinkään. :\|

Noista hereillä-olo jaksoista piti vielä kommentoimani, et jos joskus (erittäin harvoin) meillä on herätty kahdeksan aikaan aamusta niin enne kahta on turha koettaa meiän miestä saada unille, se jaksaa valvoa n. 5-6h heräämisestä... Et ovat nää lapset kyllä omia yksilöitään!
Ja itellänikin meinaa mennä senssit ihan sekasin jos nukutaan liikaa aamusta, en osaa aloittaa mitään hommaa oikeen.. ;) Et aika hyvin on tähän omaan rytmiinsä itekin ehdollistunut.

Eip sitte muuta...
 
Minäkin hoidan lasta vielä virallisesti kotona ja nyt pikkuhiljaa alkaa jännittää, kun 25.6 alkaa työt, apua!
Mutta: onneksi työpäivät on max 6 tuntia joten Joona ei ihan täyttä päivää joudu tarhassa olemaan. Joskus on niinkin, että mulla on vain 3h työpäivä joten silloin kyllä ajattelin, että vien Joonan silti jo aamusta hoitoon, silloin voisin siivota taloa, tehdä ruokaa pakkaseen ym.. vai onkohan julma ajatus? :ashamed:

Viime yönä herättiin taas klo 3.30 joten alkaa pinna olemaan meikäläisellä pikkasen kireällä. Eilen ei edes nukkunut kovin pitkiä päikkäreitä, yhteensä 2h. Ja illallakin söi mahtavan annoksen puuroa ja jugurttia... En taas käsitä missä mättää.. Joona on myös keksinyt että äiti tulee hakemaan huoneesta pois jos huutaa niin kovaa että lopulta oksettaa.. :( Että sellanen tapaus täällä.

Ei muuta tällä kertaa, tässäkin on taas kestämistä kerrakseen.. Aurinko sentään paistaa ja koivun lehdet on jo silmuilla!
:wave: Tiia
 
Meillä poika nukkuu yhdet päikkärit, n. 2 tuntia ja ne on tuntunut riittävän. Joskus jos aamupäivällä ei nuku kuin vajaa tunnin niin sit ottaa iltapäivällä pikku unet vielä. Mä kun oon kolmivuorotyössä ja mies muualla töissä niin poika oli nyt eka kerran perhepäivähoitajalla yötä, ja oli mennyt tosi hyvin =) Yleensä mun yövuorojen aikaan meillä on ollu pojan kummi mutten kehtaa aina sitä vaivata vaik mielellään hän kyllä tulisi =) Ja hoitaja ottaa pojan myös mielellään yöhoitoon! Se on kyl aivan ihana hoitaja, onni että saatiin poika hänelle hoitoon :heart:
Ei mulla yövuoroja usein ole, 1-3 kuukaudessa. Kohta alkaa kesälomakin, ihanaa olla vaan kotona... vaik johonkin reissuun olis kans kiva mennä, laivalle kai mennään ainakin B)


Hauskaa viikkoa kaikille :wave:

Santeri
 
Päiviä tännekin!! Meillä oli niin mielenkiintonen yö viime yönä et huhhui!! |O
Itkustamista melkein kahteen asti ja sitten kyljessä kiehnäämistä aamuun ja äiti ei kyllä paljoa nukkunut siinä!!Onko teiän Tammikuisille tullu mitä oireita tuosta MPR-rokotteesta? Epäilen joko sitä noiden kitinöiden syyksi taikka sitten ne iänikuiset hammasvaivat ovat taasen palanneet. :kieh:

Uuh, nyt päivä-unilla ukkeli toistaiseksi, ja taidan itekin kohta puoleen heittää pitkäkseni ;) jos vaikka ens yö taas samaa rataa menee niin täytyy ladata akut!

Mitäs muuten pidätte uudistuneesta palstasta? Minusta tää on hieman sekavan oloinen, kaippa sitä sitten taas silmä tottuu :whistle: :wave:
 
Hello kaikki!
Monta viestiä on oman edellisen lukemiseni jälkeen tullut! =)
LukasMom, mikä mikä mikä on tuo Pantleyn kirja? Siis mikä on kirjoittajan koko nimi ja kirjan nimi? Tää lähtee heti kirjastoon, jos siitä vois löytyä apuja myös siihen itsekseen nukahtamiseen. Jotenkin olen vain sitä mieltä että tahdon pojan oppivan sen, en kyllä tiedä kenen etu se sit on, ehkä meidän vanhempien! ;)

LukasMom kyseli myös tuosta kotona olemisesta. Täällä nousee kans käsi! :wave: Eli olen Iiron kanssa vielä kotona, en tosin hoitovapaalla kun se raha on niin mitätön, vaan työttömänä, eli töitä etsiskelen kovasti, tai haen kaikkia sopivia auki olevia paikkoja, ja avoimia hakemuksiakin olen laitellut, mutta toistaiseksi ei tässä viiden kuukauden aikana ole tärpännyt. Vuoden alusta siis työttömänä ollut, alle vuosikkaana kun en olis halunnutkaan hoitoon laittaa, nyt olisin siihen kyllä jo valmis. Mutta jos se toinen lapsukainen nyt ilmoittelis tulostaan, niin sithän töihin meno ois aika hiljaista. Tai toki raskausajan vois töissä käydä, ja käynkin, jos vain töitä saan! =)

TiiaJoona, ei o julma ajatus! =) Minusta se on vaan kaikkien etu, että äiti saa tehä rauhassa kotitöitäkin, nekin on kuitenkin tehtävä, eikä nämä tän ikäiset taida vielä mitenkään avustava ja helpottava tekijä niitä tehdessä olla... :D ;)

Mites semmoinen, ku meillä on jo muutamana iltana nähty näytelmä, jossa minä annan Iirolle iltapuuron ja pesen hampaat. Sit Iiron pitäis lähteä iskän kanssa yläkertaan iltapesulle ja nukkumaan. Mut tässä vaiheessa Iiro takertuu minuun ja itkee, kuin ei haluais iskän kanssa yläkertaan lähteä. Mitä mitä mitä, miksi...? Ei olla koskaan kylläkään annettu periksi, ja hyvin kyllä sit rauhottuu iskän avustamana unille, mut miks se iskän kanssa yläkertaan LÄHTEMINEN sit on semmosen itkun aiheuttava?
 
Ippu, kyselit sitä Pantleyn kirjaa, se on siis: Elizabeth Pantley, Pehmeä matka höyhensaarille. Ja eiku kirjastoon!

Huomasin itse tehneenikin Pantleyn ehdottamien keinojen avuin jo aikasemmin näitä nukuttamis ja nukkumishommia, ja 10kk ikäisenä Lukalla tapahtuikin huomattava parantuminen unien suhteen. Vielä olisi kyllä parannettavaa mm siinä, että saisi itse yöllä unen päästä kiinni, ettei mun tarvi alkaa tissittämään aina.
mut kyllä tää tästä.

TiiaJoonalle, että ihan hyvin voit viedä hoitoon. Olen itsekin sitä harrastanut. Eihän kotitöitä ikuna saisi tehtyä, jos niinkuin meilläkin poika "auttaa" aina mukana, eli sotkee :D

Lääkärillä käytiin Lukan kans ja lekuri arveli yskän olevan allergista, mitään kun ei löytynyt korvista ynnä muista. Allergia lääkettä määräsi ja aika vaan näyttää auttaako ne. Toivottavasti tuo yöyskiminen loppuis, että saadaan molemmat nukuttua.
 

Yhteistyössä