TALVIHAALARIN KOKO 2-VUOTIAALLA?

Alennusmyynneistä löysin TRAVALLE REMUN talvihaalarin kokoa 92 cm.

Poikamme täyttää tämän vuoden marraskuussa 2 vuotta. Travallen nettisivun kokotaulukosta katsoin, että 2 vuotiaalle olisi sopiva 92 cm ja 3 vuotiaalle 98 cm haalari.

Koska haalari oli edullinen, ostin ensi talveksi tuon 92 cm haalarin.
Nyt kysynkin teiltä muilta, joilla on loppuvuodesta syntynyt poikalapsi, että minkäkokoisia vaatteita he ovat käyttäneet sinä talvena kun ovat täyttäneet 2 v?? Ja onko kokemusta nimenomaan Travalle Remun haalareista ja niiden koko-asioista???

Poikamme on nyt noin 80 cm ja rupesin ajattelemaan, että ostinko sittenkin liian pienen haalarin. Kokoa 94 ei enää ollut ja Reiman haalaria olisi ollut 98 cm. Se oli kuitenkin 5 cm pidempi linkoistaan ja hihoistaan kuin tuo Travalle Remu. Eihän touhuavalle lapselle voi kuitenkaan ostaa liian suurta haalaria jonka linkkoja ja hihoja joutuisi kääntämään.
 
Meillä poika nyt 1v4kk ja käyttää Travallen Remua kokoa 92. Ensi talveksi on hommattuna jopa 104, koska tuo on juuri nyt sopiva. Poika tosin on n. 85 cm viime mittauksen mukaan. Reiman koot ovat isompia, koska nyt en vielä pidä Reiman 92 cm, koska on isompi kuin Travallen....Mutta mistä niitä aina tietää, vaikeita veikata kasvua.....
 
Pojalla nyt haalarit 98cm ja 100 cm.Sopivat ovat päälle.
Täytti syyskuussa 2v.Ja mittaa oli silloin 92cm pojalla.
Ensi talveksi ostin 110cm alesta.
Katson tyttären neuvolakortista mittoja osviitaksi.

 
Meillä on 2vuotias joka on käyttänyt tämän talven 80cm kokoisia haalareita.Tosin nyt alkavat olla vähän pienet joten ollaan otettu käyttöön isoveljen vanhat haalarit kokoa 98.Reilut ovat nekin mut on ainaskin tilaa touhuta. =)
 
Minä ostin myös Remun 92 cm puvun marraskuussa 2 täyttävälle pojalle. Tänä talvena ollut käytössä alkuun 74cm ja nyt 80cm puku. Tällä hetkellä poika on noin 76cm, joten hiukan lyhyempi kuin sinun poikasi. Mutta luulisi että puku on ensi talvelle oikeinkin hyvä teillä!

Mitä muuten maksoit puvusta? Mä ostin cittarin alesta sen joulun jälkeen ja maksoin jotain 55euroa.
 
Adalmina
Meillä poika samanikäinen kuin sinulla eli täyttää tämän vuoden marraskuussa kaksi vuotta. Tänä talvena on ollut käytössä 86cm haalari, ja muuten vaatteet kokoa 86/92cm. Ostin eilen alennusmyynneistä ensi talveksi 98cm haalarin enkä usko sen olevan liian iso. Meillä poika vaan on aikas isokoinen, 1v. neuvolassa oli vajaa 13 kiloa ja reilu 80cm.
 
Zzz-z
Minä ostin kanssa 92cm:n Remun ensi talveksi, ja meillä tulee 2v täyteen helmikuussa. On aika reilu mitoitukseltaan, sanoi myyjä, joten uskon mahtuvan hyvin. Maksoin varastomyymälässä 47?.
 
Meillä on tosiaan tänä talvena ollut käytössä 80 cm Peuhu-merkkinen haalari. josta on linkat ja hihat jouduttu kääntämään kun on vielä reilu mitoitukseltaan. Poika oli marraskuussa -05 1-vuotisneuvolassa n. 75 cm pitkä. Kyllä tuo Travalle Remun 92 haalari näyttää siltä verrattuna tuohon nykyiseen, että ei se ainakaan liian pieni ensi talvena voi olla. Tuskin poika niin kamalaa kasvupyrähdystä tekee.

Maksoin City-Marketissa puvusta (tänään) alennusmyynnissä 50 ?.
 
poika 2v2kk, eli täytti 2v just marraskuussa, käyttää haalarin kokoa 86, 92senttinenkin on käytössä, mutta on se vaan iso. Kun taas esikoispoika ei kyllä tosiaankaan mahdu enää "iän mukaisiin" vaatteisiin, hän kun on 3v. (täyttää 4v. tänä vuonna) niin käyttää 110-116cm :whistle: 98cm oli viime vuonna käytössä, kun oli 2.5v. ikää :whistle:
 
Meiän joulukuussa syntynyt tyttö aikalailla samankokoinen kuin teidän poika. Nyt käyttää 80 cm Lassieta. 92 kokoisen asun ostin minäkin ensi talveksi. Uskoisin, että menee se ainakin jossain vaiheessa, jos nopsaan kasvaa niin jo alkutalvesta, jos hitaammin niin sitten vasta vuoden vaihteen jälkeen :)
 
Neiti täyttää 2-vuotta parin viikon päästä ja käytössä on ollut 86cm ja 92cm haalarit tänä talvena,nyt alkaa tuolle 87cm pitkälle neidille olla 86cm aika naftit eli lopputalven varmaan mennään niillä 92cm.
 

Yhteistyössä