Talouselämä: Riikka Purra väläyttää ruoan verotuksen kiristämistä - tämä pataporvari ei varakkaisiin koske vaan taviskansa maksaa aina

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jättimäisen ahneusinflaation ehkä pikkuhiljaa pysähtyessä, alemmashan hinnat eivät laske, Purra keksii taas ruokaan lisähintaa. Mikä eliitin myyrä tuo persuti on?
 
vierailija
Ei tullut persuilta isoa jytkyä,tuli isot mätkyt tavalliselle kansalaiselle.
Ei persuPurraa enään erota sekoomuskokoomuksesta.
Tahti vaan kiihtyy,köyhät kyykkyyn entistä syvemmälle.

Perujen KÖ-KI-KY = Köyhien Kiristys ja kyykytys.
 
vierailija
Milläs ne kelan etuudet, sairaalat jne palvelut rahoitetaan? Veroilla vai mitä? 10 miljardia pitäs löytää, 6 niistä leikkauksilla, 4 miljardia erilaisilla veronkorotuksilla mistä vain helpoiten rahat saa käsiin. Köyhä ei tässä menetä mitään, sillä on jääkaappi omienkin sanojen mukaan ollut tyhjä tähänkin asti. Ruuan alv korotus iskee koviten niihin joilla on nytkin ollut varaa täyttää jääkaappi. Vielä kovemmin niihin joilla on vara ostaa yli 30e/kg laatua.

Joten mee siitä Purraa ja Kokoomusta syyttelemästä vasemmisto stallari, kun he yrittävät pelastaa edes sen vähän mitä kouluista ja sairaanhoidosta on vielä pelastettavissa. Jos edellisen hallituksen "rahaa on" politiikasta vielä tulee kovempia laskuja korkokuluina, niin pitää leikata lisää tai nostaa veroja. Valitettavasti palkkaverotusta ei voi oikein kiristää enää koska nykyiset veroasteetkin ovat perustuslainvastaisia (ihmisellä on oikeus pitää tienaamansa rahat/palkka, ja 50+ veroprosentit ovat iso ongelma tästä näkökulmasta)
Oma näkökantani on se, että oikeastaan kaikkialla kaikkea pitäisi järkeistää. Koulut eivät tarvitse niinkään rahaa kuin keinoja puuttua ja karsia kaikkea opetusta häiritsevää ylimääräistä lisätyötä.

Sairaalat ja yliopistot on niin täynnä henkilöstöhallintoa ja epäpätevää taloustietäjää, että niiden rahoittamisessa ei ole mitään järkeä.

Sairaanhoitajien ja lääkäreiden ajasta leijonanosa menee kirjaamiseen ja kaikenlaiseen oheistoimintaan. On järjetöntä, että nykypäivänä tekstiä ei tuoteta suoraan sanelukoneelta tietokantaan.

Rahaa voisi lakata tunkemasta toimimattomiin kohteisiin. 90% mielenterveys ja päihdetyöstä on oikeasti täyttä kuraa. A- klinikka on varmasti yksi suurimmista ja epätoimivimmista kulisseista ikinä ja sinne sysätään rahaa älyttömiä määriä.

Ihan yleisesesti veronmaksajien rahoja sullotaan mitä typerimpiin paikkoihin ja minusta niitä pienmpiä puroja pitäisi pikkuhiljaa alkaa tukkia. Onko oikesti järkevää, että valtio avustaa erinäisiä yhdistyksiä? ym. ym. ym.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo

Yhteistyössä