Takanomistajat!

  • Viestiketjun aloittaja Nella
  • Ensimmäinen viesti
Nella
Mistä ostettu, paljonko maksoi?
Ja onko varaava takka?


Mitä mahtaa maksaa jos hommaa muurarin, ja takan, ja hormit ja kaikki? Onko sellaista pakettia olemassakaan? Ja taloon jossa ei ole takkaa.
Ainut mikä on valmiina, on takanpohja perustuksissa.
 
Meiän takka on Uunisepiltä. Pieni varaava takka. Ostettu kolmisen vuotta sitte. Hintaa tais tulla reipas 4 tonnia. Ite tehtii takan alusta. Ja takka tuli kevytpiipun kanssa eli ei muurattua hormia. Muurari oli Uuniseppien listoilla eli asensi vain heidän takkoja/uuneja.
 
Juu muurari tuli uuniseppien kautta. Tarkkaa hintaa en kyl muista, mutt muistaakseni jotain tota luokkaa. Kevytpiipulle tehtii kattoon reikä ja työnnettii putket ulos ;) Takan asennus kesti 2pv. Pohja oli tietty tehty jo aikasemmin valmiiks. Sit meil on takas edessä lasi pellinpalasen sijaan, koska mun mielestä lasi on nätimpi, kun pelti ja siitä näkyy lattia läpi. Pelti ja lasi on samanhintasia.
 
vieras
Paljonkohan maksais uusi takka kun hormit ja piippu ovat jo valmiina? Meillä n. 40v vanha huonosti vetävä takka, edellinen asukas itse tehnyt eikä ole sitten nuohousaukkoa jättänyt ja siksi tuo on jatkuvasti tukossa.
 

Yhteistyössä