Tämän luettuasi ihmettelet entistä enemmän Anni Sinnemäen toimintaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Järkyttävän ruma tuo Pihla Viitalan punaruskea laatikkomörskä, verrattuna Meikun pitsihuviloihin.
Aivan posketonta että kulttuurihistoriallisesti merkittävälle huvila- alueelle saa luvan rakentaa tuollainen laatikko. Eihän tuo voi onnistua kuin ns. sivuoven kautta.

On se kumma ettei vihreitä tunnu lait ja säädökset koskevan. Pekka Haavistokin pääsi kuin koira veräjästä törttöiltyään mm autolla Helsingissä. Eikö lain pitäisi olla kaikille sama? Demokratiassa.
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu ja Echo
vierailija
Sinne plörähti Sinnemäen pormestarin paikka. Härskiä touhua.
Toivottavasti nuoret osaavat nähdä kulissien taakse muutenkin. Vihreät lupaavat kovasti kaikenlaista ilmastoon liittyvää ja kuitenkin Sinnemäen johdolla luontoalueita pantu Helsingissä matalaksi vaikka vanhaa arvometsää ja harvinaisia suojeltavia lajikkeita metsässä. Tekosyy on se että kaupungin väkiluku kasvaa kauheasti, käytetään ylisuuria arvioita kaupungistumisesta. Helsinki on parin vuoden aikana ollut muuttotappiokunta ja täällä on valtavasti asuntoja ja toimistotilaa tyhjillään.

Epärehellisempää puoluetta saa nykyisistä puoluekentistä hakea! Toivottavasti Sinnemäki vihdoinkin joutuu edes jostain vastuuseen, on käyttänyt valtaa härskisti näiden vuosien aikana valtuustossa.
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu ja Echo

Yhteistyössä