Pohja:
250 g digestivekeksejä (n.16 kpl)
100 g margariinia tai voita
Täyte 1:
600 g philadelphia-tuorejuustoa (3 pkt)
250 g sokeroimattomia vadelmia
4 isoa munaa
2 dl sokeria
Täyte 2:
3 dl ranskankermaa
3 rkl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.Murenna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva.
2. Levitä seos (24 cm) kakkuvuoan pohjalle muotoon leikatun leivinpaperin päälle.Laita uuniin 5-10 min.
3. Kaada kaikki ensimmäisen täytteen ainekset tehosekoittajaan ja sekoita tasaiseksi massaksi.Kaada täyte vuokaan.Kypsennä uunin alaosassa 40-50 minsaa..koklaa hammastikulla ettei kakku ole kauhean vetistä keskeltä.
4. Sekoita toisen täytteen ainekset keskenään ja levitä kakun päälle.Laita vuoka vielä 5-10 minuutiksi uuniin. Anna jäähtyä ja tarjoa seuraavana päivänä.
Tarjoile vadelmien kanssa.
JA HUOM:KAKUN VOI PAKASTAA VIERASVARAKSI!!
Ei muutaku herkuttelemaan
