Syyskuun suloisuudet 2013

Toivottavasti tää ketju alkais heräilee. Itsellä ei oikein oo muita joilla saman ikäinen vauva niin mukava olis olla joku paikka minne vois kirjotella.
Tyttö täytti muutama päivä sitten 9kk, edelleen ryömien menee. Muutaman kerran noussu polvien varaan ja istumaan ei vielä oo edes yrittäny, mutta mikäs tuossa kun noin on tyytyväinen :)
Tyttö tykkää noista soittoleluista ja palloa tykkää välillä heitellä ja isojen sisarusten kans on ihan omat leikit ja niitten kans taitaa olla kaikista hauskinta:)
Vilkuttaa ja tietää jo ainakin mikä on lamppu ja koira.
Tänään oli varsin mukavaa kun pääsi käsiksi koiran vesikuppiin räpistelemään.

Me pidettiin unikoulu(tassutus) ja oli kyllä todella toimiva.Minä muutin kolmeksi yöksi olkkariin ja mies hoiti yöheräilyt. Toinen yö oli pahin, oli heräilly tunnin välein koko yön. Nyt herää joskus kerran yössä mutta rauhoittuu äkkiä silittelyyn tai kun laitan käden selälle.
Illalla nukahtaa välillä tissille ja välillä omaan sänkyyn. Vien sänkyyn kun on selvästi tosi väsynyt, nukahtaa 5min sisään.

Olipa mukava lukee toistenkin kuulumisia, tyttö just heräilee.

Syysodotus ja Myy
 
KEsäkuulumisia meiltäkin!

Meillä neiti täyttää ihan juuri 9kk. Pituutta 8kk neuvolassa oli 71cm ja 7,5kg muistaakseni. Tajuttoman vilkas tapaus, lähti konttimaan päivää vaille 7kk ja mennä viipottaa aamusta iltaan pahaa tekemässä :D Uskon että lähtee aivan tuota pikaa kävelemään, tasoja pitkin ja tuettuna täpsyttelee jo. Portaitakin kiipeää ja tulee naama edellä alas (tottakai).
Meillä on hyviä ja huonoja öitä, joskus herää kerran ja joskus viis. Imetys loppui 5,5kk iässä ja yösyömiset myös. Tutin perään ja/tai pahaa unta nähdään niin herätään. Joskus tyttö seisoo sängynpäädyssä ja huutelee, olen niin herkkäuninen että herään pieneenkin äänähdykseen heti. Nukkuu omassa huoneessaan :)
Leikkimisestä tykkää, tottakai kaikki äänekkäät lelut on niitä parhaimpia. Ja kun rakentelee palikoista yms torneja, ne täytyy saada kaataa. Pesukoneen pyörimistä jaksaisi kattella tunti tolkulla.
Tänään on viimeinen vanhempainvapaapäivä :( Maanantaina alkaa kesäloma ja elokuun lopussa töihin, nyyh. Mihin tää aika meni?? Vasta oli raskaus alkumetreillä.. Vauvakuumetta pukkaa kokoajan kovemmaksi, toista yrityksessä ja tulee kun on tullakseen :) (Toivottavasti tärppää nopeampaa kun viimeksi, vaikka kuukautiset ovatkin niin sekaisin kun vain voi olla..)

Beibei & A 9kk
 

Yhteistyössä