**SYY SELVILLÄ** Mitä mieltä, millon lääkäriin? PLUS KOTIKONSTEJA LÄMMÖNLASKUUN MYÖS

millipilli
Niin ja meillä oli siten, että kuume nousi ekan kerran sunnuntai-maanantai -yönä, keskiviikkona käytiin lääkärissä ja torstaina aamupäivällä oltiinkin sitten jo sairaalassa... kolme yötä meni iv-antibiooteilla siellä
 
Alkuperäinen kirjoittaja Tyyris Tyllerö:
Alkuperäinen kirjoittaja Malviina:
Pidä vain pikkarit jalassa, ei muuta vaatetta, voit laittaa otsalle tai niskaan viileän pyyhkeen. Yli 42c ei kuume saa nousta.
Juu, pikkareilla ollut jo kolme vrk :D Pyyhettä käytetty, oltu ikkuna auki viileässä huoneessa, annettu rypeä vannassa, juo paljon vettä pullosta. Kuume ollu korkeimmillaan pepusta se 40,3 tai ainakaan ei korkeampaa oo tavoitettu mittarilla. Onks toi 42 astetta muuten kainalo- vai peppulämmön raja?
Pitäisin jo pepustakin liian korkeena, koska se on silloin sisäelinten lämpötila ja siinä tapahtuu siten että aivoissa oleva valkuaisaine alkaa hyytyä (käy kuten kananmunalla kuumassa vedessä ) ja voi aiheuttaa aivovaurion. Joten ei leikin asia.
 
vieras
Jos lapsellasi olisi flunssaoireita tms, en olisi niin huolissani. selvittämätön kuume sen sijaan pitäisi jo nopeastikin selvittää, koska voi johtua monesta vakavastakin syystä. Itse olisin jo vienyt lapseni lääkäriin.
 
Kyllä mä menisin lääkäriin, jos vaikka ottaisivat edes crp:n sormesta. Antais edes vähän suuntaa. Meillä myös keuhkokuume pojalla ja samat oli oireet. Kuume nousi tosi korkeelle, mutta lääkkeen jälkeen virtaa täynnä. Ei yskää, nuhaa jne.
 

Yhteistyössä