Syökö teillä lapset hernekeittoa, minkä ikäiset?

  • Viestiketjun aloittaja soppa
  • Ensimmäinen viesti
soppa
Meillä ei kelpaa, iät 1,5v ja 3,5v. Oisko pitäny nälkäsenä päästää pois pöydästä? Entä tekeekö sitä väärin, jos jättää tarjoomatta ruokaa, jonka tietää ettei kelpaa, vaan antaa lapsille muuta ja aikuiset syö sit esim. sitä soppaa?
 
Meillä pian 7v ja 3v lapset syövät mielellään. Meillä tehdään aika pitkälti sellasia ruokia, jotka tiedän kelpaavan, mutta tuo 7v on aika valikoiva nykyään ja jos ei kelpaa niin sitten ei kelpaa. Maistettava kaikkea meillä on, mutta sit jos ei tykkää niin sit on syömättä.
En kyllä anna erikseen toista ruokaa kellekkään vaan sit odottelee seuraavaan ateriaan asti.
 
vieras
3v. ei syö. Sitä ei ole koskaan syönyt. Ei syö myöskään pinaattisoppaa, vaikka pienempänä se kelpasi. Ettei pelkästään siitä ole kiinni, ettei ole tottunut.

Justhan tässä oli ketju pakottamisesta ja kovin moni oli sitä mieltä, ettei halua pakottaa. No, pakottamatta meillä ei hernari uppoa -eikä oikein sittenkään. Joten nykyään en edes yritä. ;)
 
vieras
Meidän poika 1 vee ei suostu syömään hernekeittoa, ja en kyllä mistään hinnasta päästä poikaa nälkäisenä lähtemään pöydästä, eli tarjoan sitten jotain muuta, joka kerta kuitenkin yritetään. Kovin pientä lasta en jättäisi nälkäiseksi vain sen vuoksi, ettei pidä jostain ruoasta.
 

Yhteistyössä