Synttäriyllätys

Toivoisin kaikilta pientä vinkkiä kuinka ilahduttaa kohta 60 v synttäreitä viettävää ihanaa anoppiani. Hänellä on neljä lasta ja yksitoista lastenlasta. Haluaisimme järjestää yllärin, mutta mitä..? Hän on perheelleen omistautuva ja hyvin huumorintajuinen.
 
Ostatte hänelle hemmottelupaketin johonkin kylpylään kimpassa jos hän pitää semmoisesta. Tai menette koko porukka risteilylle ja siellä sitten seisovaan pöytään ja uima-altaalle jne. Joku muutosleikki juttukin voisi olla kiva, riippuu siitä onko hän semmoinen joka menisi semmoiseen muutosleikkijuttuun mukaan.

Tietysti jos jokainen ostaisi sitten omat lahjansa, yksi jalkahoitajalle, toinen kampaajalle, kolmas kosmetologille, hierojalle......
 
Hyvä
Tai menette koko porukka risteilylle ja siellä sitten seisovaan pöytään ja uima-altaalle jne.

Joo, ehdottomasti menkää porukalla johonkin... Esim. joku voi tuoda hänet ravintolaan tai risteilylle ilman että hän tietää kaikkien teidän olevan mukana. Sitten hänet talutetaan pöytään, jossa te kaikki odotatte... Ja annatte jotain pieniä lahjoja, luette runoja, lapset voisivat vaikka laulaa jonkin laulun. Niistähän isoäidit tykkäävät =)
 

Yhteistyössä