Synttärijuhlat

Eli meillä on pian edessä esikoistytön 1v syntymäpäivä, ja nyt kaipaisin kaikenlaisia vinkkejä niiden suhteen.

Mitä tarjottavaa? Onko olemassa jokin hyvä nettisivu, jossa olisi esim joitain hyviä kakunteko-ohjeita?

Olisiko kenties jokin teema paikallaan? 1v ei paljon vaadi mutta muille muksuille olisi varmaan hyvä olla jotain ohjelmaa? ideoita? Vanhin tulijoista taitaa olla 4.
Ajattelin että fiksuinta olisi jakaa juhlat kahdelle päivälle, toinen sukulaisille ja toinen lapsille äiteineen, kuinka te muut olette tehneet?
 
meillä oli juuri pojan 1-vee synttärijuhlat. ensin oli kaverisynttärit ja sitten sukusynttärit.
lapsille oli tarjolla maissinaksuja ja kasvisrasvajäätelöä,muttei kukaan halunnut antaa sitä lapsilleen =) kakun tein itse valmispohjista (båström) aikuisille. väliin voi laittaa mitä ikinä haluaakin! (banaania, mansikoita, soseita, kermaa ym.) sankarikin sai maistaa kakkua mutta 3n lusikallisen jälkeen ei enää halunnut (ja hyvä niin) =) lapsille voi tehdä porkkanatikkuja mutta ei ne kauheasti jaksa syödä jos on muita alle 1vee. (ja omat eväät on varmaan muutenkin). ei siinä kauheasti ohjelmaa ehdi järjestää,kukin äiti pitää huolen omasta lapsestaan. vaikka oliskin vanhempia lapsia niin niillehän voi laittaa palapelejä ja ilmapalloja esille, kyllä ne itte sitten keksii tekemistä =) lasten musiikki-cd vaan soimaan niin jo on synttärit =)
 

Yhteistyössä