Synnytystä ennakoivia merkkejä?

Sori jo ekana, mutta "pakko" laittaa tämä tänne puolelle, koska täältä saa varmaan todennäköisimmin vastauksia:) (täällä kai käy eniten jo vauvaantuneita:D)

Oliko sinulla havaittavissa mitään synnytystä ennakoivia merkkejä, jos oli niin mitkä ne mielestäsi olivat?
 
Limatulpan irtoominen tais olla selkein merkki mulla. Synnytin muutaman päivän päästä. Tuttu sanoi tämmösenkin että sillon on synnytys vuorokauden sisällä alkanu kun äitin ylähuuli turpoo ja nenä leviää... ööö... en ainakaan ite hoksannu sillo peilistä kattoo :D
 
Itsellä neuvolassa myös sanottiin että huuleni olivat turvonneet ja siitä parin päivän päästä lapsi syntyikin. Toisen kohdalla irtosi illalla limatulppa, yöllä meni vedet ja aamulla vauva oli mailmassa :)
 
Ei ollut mitään merkkejä täälläkään.

Heräsin vaan yöllä supistukseen, jotka jatkuivatkin sitten seuraavat reilut 13 tuntia ja sitten oli poika maailmassa.

Limatulpan palasiakin taisi tulla reilusti yli viikon verran... Kovasti odottelin, että jotain tapahtuisi kun ekat palaset irtosivat - mutta siitä tulikin sitten hyvin pitkän tuntuinen odotus :headwall:
 
Epämääräinen, tuskastunut olotila. Siis ei mitään odotukseen kyllästymistä, varsinaista fyysistä kipua tai malttamattomuutta, vaan sellainen kertakaikkisen tuskastunut ja kamala olo tuli torstai-iltana, kun synnytys käynnistyi seuraavana tiistaina. Sama enteillyt synnytystä niin äidilläni kuin siskollanikin.
 
1,5 viikkoa ennen lähti limatulppa parin päivän aikana ja edellisenä päivänä oli rytmihäiriöitä (en tosin silloin arvannut niiden liittyvän tulevaan ;) ) muuten sain nukuttua aamukomeen ihan normaalisti kunnes heräsin märkään tunteeseen ja lapsiovesi oli menny... 9h ja poika oli maailmassa =)
 
Sunnuntai aamuna heräsin kun limatulppaa alkoi valua ja lapsivettä tihkua, myös supistukset alkoivat samaan aikaan melko säännöllisenä. Siitä sitten 16 h päästä tyttö oli ulkona. Tyttö syntyi 39+6.
 

Yhteistyössä