Synarelan sivuvaikutukset?

Heips!

Ekaa IVF-hoitoa ollaan alottelemassa ens viikolla ja se olis tarkotus alottaa sumuttelemalla Synarelaa ja nyt kyselenkin että onko teillä muilla ollut kovasti sivuvaikutuksia kyseisestä lääkkeestä?Joitakin tulee varmasti mutta millaisia?
 
Muistaakseni ei tullu muuta kun nenän limakalvojen kuivuutta. Sit tuli sellasia kuumia/kylmiä aaltoja varsinkin öisin. Kai se oli Synarelan ainana....muisti pätkii. Yleistä ärtyneisyyttä, mistä lie johtui?
 
Ärtyisyyttä. Pinna oli tiukalla jatkuvasti.Onneksi mies ymmärsi olla ärsyttämättä. Myöskin nenän limakalvot kuivui. Sitten pistelin viis päivää puregonia. Kolmantena päivänä alkoi armoton turvotus ja kipu alamahassa. Tulos oli että punktio pitää suorittaa aikaisemmin. Mukavaa. Huomenna ois punktio. Kyllä jännittää, vaikka on jo kolmas kerta. :) Tämä nyt meni hieman asian vierestä, vaan haitannekko?!
 
TKK
Aloitin Synarelan käytön tänään ja limakalvojen kuivattamisen huomasin heti. Allergikkona mun limakalvot on muutenkin kesäisin koetuksella...

Olisin kysynyt teiltä aiemmin käyttäneiltä, että teenkö jotain väärin, kun hetki lääkkeen oton jälkeen lääkettä valuu nieluun ja sinne tulee kamalan paha maku? Tosi yököttävää, jos joka käytön jälkeen on sama juttu.

Onko muut huomanneet muita sivuoireita kuin limakalvojen kuiviminen ja ärtyisyys?

 
Kiitoksia vastanneille!

Odotan jo innolla että pääsen aloittamaan kyseisen lääkkeen.Hölmöltä kuulostaa et odottaa innolla mielialanvaihteluita mut se on pientä kun sitten tietää että tuloksena voi olla jotakin aivan ihanaa!! =) =)
 
Mäkin käytin Synarelaa, silloin kun hoidot aloitettin. Ei tullut mitään oireita mielialaan eikä limakalvoille. muutenkin epäilin hoidon aikana etteikö ole lääkitys kohdallaan, kun en saanut missään vaiheessa mitään oireita ( ei psyyk eikä fyys). lapsi tuli tulokseksi, joten yksilöitähän me ollaan, tässäkin asiassa. =)
Kovasti tsemppiä hoitoihin, pikkujuttu kun tietää mahdollisen palkinnon :hug:
 

Yhteistyössä