Syksyn 2009 IVF/ICSI/PAS-hoitolaisia pinoon :)

Mukana menossa Keskiviikkona 26.8.2009





Pikku-Tintti : 2.ICSI, punktio 14.8, siirto 17.8., lyhyt kaava PP9

Isis : 2. IVF:n 2.PAS, siirto 18.8 PP8

viksi : 1 IVF, punktio 18.8., siirto lyhyt kaava, PP-

Kristiina76 : 4. IVF:n 1. PAS, siirto 25.8, PP1

Eena : 1IVF, vko 35, lyhyt kaava, PP0

paa-pu : 1. ICSI, punktio 24.8., siirto , lyhyt kaava, PP-

astrid : 1. IVF, punktio 24.8., siirto , PP -

wattu : 1. ICSI, punktio 25.8, siirto , pitkä kaava, PP-

Duffy: 1. ICSI, punktio 28.8., siirto 31.8. lyhyt kaava PP

Nipsu74 : 1. IVF:n 1.PAS, VKO 35, PP-

dreamer78 : 1. ICSI:n 1. PAS, siirto vk35, PP-

minttu1 : 2. IVF:n 1. PAS, vk 34, PP-

tiki-71 : 3. IVF, vko 36, lyhyt kaava, PP-

eevi-antero : 1. IVF:n 1. PAS, vko 36-37?, PP-

Peppiina78 : 1. IVF, vko 37, pitkä kaava, PP-

Vadelmaunelma : 1. IVF/ICSI, vko 32, pitkä kaava, PP-

Electra : 4. ICSI, vko 36, pitkä kaava, PP-

Nele : 1. IVF, vko 36, pitkä kaava, PP-

Plamsu75 : 2. IVF, heinä-elokuu, PP-

Jannika07 : 2. IVF:n 1.PAS, elokuu, PP-

dream09 : 3.IVF, vko 35, PP-

Minni79 : 1. IVF, punktio 18/19.8, lyhyt kaava, PP-

Irene80 : 1. IVF:n 1. PAS, elo-syyskuu, PP-

onnenkukka : 2. ICSI, elo-syyskyy, PP-

JäsenJ :1. ICSI, elo-syyskuu, PP-

Miimi78 4. ICSI, vko 37-38, pitkä kaava, PP-

vaana : 1. IVF, syyskyy, PP-

Tytti82 : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

Rosetta : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

aurin-ko : 1. IVF:n 2. PAS, syyskuu, PP-

sininata : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

anna1979 : 1. IVF, syyskuu, PP-

Kaneli-07 : 2.ICSI, syyskuu, PP-

Sannuli-81 : 3. IVF, Vk 37, pitkä kaava, PP-

Ripe72 : 1. IVF, syksy, PP-

Sharlin : 1. ICSI, syys-lokakuu, PP-

idaliina : 2. ICSI, syys-lokakuu, PP-

Inia : 1. IVF, syyskuu-lokakuu, PP-

pirpana74 : 1. IVF:n 1. PAS, lokakuu, PP-

Äititär : 1. IVF, marraskuu, PP-

aitiliini83 : 1. ICSI, syksy, PP-

Linnia : 1. IVF, syksy, PP-

Tao74 : 3. IVF, syksy, PP-

hemu80 : 1. IVF, vko 43, pitkä kaava PP-

Elenia : 1. IVF, VKO 40, PP-

Bluemami : 1. ICSI:n 1. PAS, syksy, PP-

Pohtijatar : 2. IVF, syyskyy, pitkä kaava, PP-

annamaria83 : 2ICSI, syksy, PP-

Piiuli-74 : 1. IVF, marraskuu, lyhyt kaava, PP-


Plussanneet

Taikapapu Luomu :heart:

Myöhemmin onnistuvat :hug:

sade83 1.IVF

shenda81 1.IVF:n 1. PAS

Nalle76 1.ICSI[/quote]

Amelie80 : 1. ICSI:n 1. PAS

Nipsu74 : 1. IVF:n 1.PAS




 
huomenna vika inssi. Tayssissa sanottiin meillä olevan ivf viikolla 46. Mä olin ihan ett aha! Oli yllätys kun aiemmin on puhuttu vaan jonoon menosta. Mitkähän mahtaa olla ivf:ssä onnistumis prosentit? Ja paljonko rahaa kuluu lääkkeisiin+käynteihin? Jotenkin alkaa oleen niin luovuttanut fiilis ettei tännekään enää paljon jaksa kirjoitella. Tsemppiä kaikkille kanssa piinailijoille!!!
 
tervetuloa pelkkää kriisiä - olishan se plussa tietty ollu varmaan teillekin kivempi kuin tänne tuleminen. :wave:
kyllä sitä rahaa yhteen IVF:ään meni se lääkekaton verran + ivf punktio + siirto 115e ja muutama poli käynti. eli varmaan 800-900e... :eek:
 
Alkuperäinen kirjoittaja dreamer78:
tervetuloa pelkkää kriisiä - olishan se plussa tietty ollu varmaan teillekin kivempi kuin tänne tuleminen. :wave:
kyllä sitä rahaa yhteen IVF:ään meni se lääkekaton verran + ivf punktio + siirto 115e ja muutama poli käynti. eli varmaan 800-900e... :eek:
ja sit tähän PAS -siirtoon on nyt ostettu Lugesteronit ja Zumenonit, joten vielä ei oo mennyt montaa kymppiä, kun en oo ees ostanut koko satsia, jos....

 
Virtuaalihalit nyt kaikille sitä tarvitseville :hug: !


Sannuli: Kiva, että sullakin se Synarela tehosi kuten pitääkin :) Nyt ei kun piikkejä kehiin! Täällä on käyty maanantaina ultrassa, jolloin löytyi 8-10 rakkulaa (2 n.7mm ja 8 n.8-9mm). Onkohan liian vähän? Ihmettelen vaan kun muilla tuntuu olevan sellaista reilusti yli kymmentä, että miksi noin vähän...? Lääkärin mielestä luku on hyvä ja munasolut tasakokoisia, mutta minä vaan mietin, että kuinkahan moni niistä on tyhjä, ei hedelmöity, ei jakaudu jne. jne - tiedätte kyllä! Ja että entä jos ei saada MITÄÄN pakkaseen, jos edes siirtoonkaan? :headwall: Tuntuu jo nyt, että hajoan kohta kappaleiksi tämän kaiken kanssa...Onko tää normaalia, että on jo nyt epätoivoinen ja kauhuissaan? En jaksa ajatella uutta hoitoa tai mitään...
 
paa-pu Aivan mahti saalis! Onnittelut!
Silja-LeenaMusta ei vielä kannata siirtyä mihinkään myöhemmin onnistuneisiin, koska ei oo menkat alkaneet. Aiemmissa ketjuissa on ollut sellaisia, joilla se istukkahormoni arvo on ollut tosi matala, mutta raskaus on silti lähtenyt normaalisti käyntiin, kiinnittyminen on tapahtunut ilmeisesti vähän myöhemmin..
Tirlittanille Olen tosi pahoillani sun puolesta. Tuntuu varmaan ihan hirveelle. Jos tää oli nyt tässä, yritä olla katkeroitumatta, koska se syö ihmistä. Yritä löytää kaivamalla kaivaen niitä positiivisia asioita, mitä on elämä ilman lasta.. sopeutuminen vie varmaan aikaa. Hali!
 
Vadelmaunelma, Nyt siis piikit haettu ja eikun pistelemään, kohta meneekin mahanahkaan ensimmäinen piikki ja se meneekin vähän isommalla annoksella 225 IU x2 pvä sit 150iu. Tuo sun ultra näkymä minusta kuulostaa ihan hyvältä määrältä ja ovat hyvän kokoisia jo. Olikos se sun eka uä, montako päivää olet nyt pistellyt? Määräkin on hyvä minusta. Ei määrä vain se laatu!
Kyllähän sitä jo mietiskelee sitä et miten ne munikset kasvaa ja sit et miten hedelmöittyy ja jakautuu, meillä aina ollut ongelma jakautumisessa siinä käynyt iso kato. Hyvin ovat kyllä hedelmöittyneet tähän asti. Mut yritetään ottaa rennosti tämä vaihe ja mennään eteenpäin vaihe vaiheelta. Ja toivotaan hyviä uutisia. yritetään pitää mieli virkeänä ja positiivisena vaikka se onkin välillä aika hankalaa.

Nyt piikittelemään ja illalla katsomaan bb:tä =)
 
Tuli sitten edellinen viesti kokonaan lihavoidulla, katotaas jos nyt menis niin ku oli tarkoitus :D

Sharlin Kiitos!
pelkkää kriisiä Tervetuloa, ja tsemppiä inssiin!
dreamer78:lle paljon peukutuksia, toivottavasti alkiot selviää!

Tänään sain sit ekan kyytiläisen matkaan mukaan ja loput viis meni pakkaseen odottelemaan, toivottavasti ei hetkeen kuitenkaan tarvitse sulatella =)
 
nollaultra oli tänään ja tilanne oli hyvä. Ensimmäinen 125 annos puregonia elimistössä. Seuraava ultra maanantaina. Ja tänään selvisi, että mulla on ilmeisesti joku pco. Tai ei virallisesti, mutta siltä vaikuttaa. Pieniä munarakkuloita paljon. Sekö se nyt sit lie meijän lapsettomuuden syy. Mistähän se johtuu, onko perinnöllistä.. täytyy alkaa guuglettamaan =)
 
Vadelmaunelmalle kommentoin äkkiä, että älä ole huolissas, toi kuulostaa hyvälle määrälle. Määrää tärkeämpää on se, että follit juuri olisi aika tasakokoisia, koska silloin ne on suuremmalla todennäköisyydellä kypsiä samaan aikaan. Ja sitten siinä on vielä se, että usein ekassa ultrassa ei löydetä edes kaikkia, sitten tulee lisäksi niitä jotka on piilossa tai jotka lopussa ottaa kasvuspurtin. Ei kannata siis mitenkään lähteä panikoimaan, toi kuulosti hyvälle ja otat rauhassa vaan! =)
 
Heip! Olen kirjoitellut aiemmin tuolla Odotuksen odottajissa, mutta nyt voisin tulla mukaan myös tänne. Täällä onkin tuttuja nimiä OO:sta :wave:
Tänään ja eilen testattu nega kolmannesta inssistä. Seuraava lääkäriaika on jo maanantaina ja siellä käydään läpi ivf-hoitoa. Punktio on suunniteltu viikolle 41. Hui! Vähän pelottaa kun kaikki on ihan uutta. Mahdollisesti keskustellaan myös icsi-mahdollisuudesta.

Tsemppiä kaikille piinailijoille ja jännääjille :heart:
Lohtuhalaus pettyneille :hug:

verve
 
Vadelmaunelmamäärähän on hyvä! Meillä tällä kertaa seitsemän munista tuloillaan joka on edelliseen hoitoon verratuna mahtava saalis! Muista, ettei plussatulokseen tarvita kuin se yksi sitkeä sinnittelijä ;)

Tervetuloa pelkkää kriisiä sekä verve :wave:

Huomenna ultra ja päätös toimenpidepäivästä....miten se taas niin jännittääkin...

-tiki-
 
Heippa verve, vaikka ikävää että jouduit sinäkin tänne ketjuun tulemaan...

Tervehdys myös pelkkää kriisiä :wave:

Mulla on tänään siirtopäivä... Soittivat eilen, että se tehdäänkin jo tänään. Nyt pelottaa, että ne soittaa vielä, ettei olekaan siirrettävää. :/ Ei kai, hoitaja sanoi puhelimessa, että siirtoon päästään, mutta että alkiot ovat kuitenkin paremmassa turvassa kohdussa. Ilmeisesti katoa on siis käynyt ja siksi siirtyi aiemmaksi siirto.

kysymys Kuinka pitkään teillä on ollut maha kipeä ja turvonnut punktion jälkeen? Ja toinen kysymys noista lugeista; tuleeko teille kenellekään niistä huonoa oloa? Mulla tuntuu että äklöolo puskee aina hetken päästä kun on laittanut lugen. :x Mietin vaan, että niistäkö se sitten johtuu.
 
Kirjoittelempa tässä vaikka listalta olen tippunut jo heti sinne päästyäni, en vaan osaa laittaa itseäni sinne... mutta täällä ollaan :wave:
Tervetuloa ketjuun verve sekä pelkkää kriisiä :) verve meillä kanssa epäonnistuneen IUI jälkeen lääkärit miettivät IVF ja ICSI vaihtoehtoja ja ICSI on nyt sitten hoito, joka on alkamassa ja punktio olisi suunniteltu vko40 (jos kaikki menee ok) eli aikas lähekkäin mennään hoidoissa. Olen tosi iloinen, että päätyivät heti ICSI vaihtoehtoon, koska aiemmin arpoivat IUI vai IVF... toi IUI meidän tapauksessa oli oikein itkettävän huvittava epäonnen näytelmä :/
Sain tässä sopivasti kamalan flunssan, mutta mennee ohi keskiviikkoon mennessä, kun pitää raahautua lääkäriin hakemaan synaleran resepti jne. ... ei olisi kyllä pitänyt lukea mitä synalerasta sanotaan... alkoi hirvittämään mahdolliset sivuoireet... siis kyllä minä kuumat aallot kestän, mutta ne muut... :headwall:

Tsempit piinailijoille ja jänskääjille sekä voimahali :hug: kaikille jotka sen tarvitsevat!
 
Maribel: Tervetuloa! Älä pelkää turhaan Synarelan oireita. Mäkin pelkäsin, mut ainakin mun kohdalla tää hoito on ollut ihan ok kokemus oireiden tasolla. Eli mulla Synarelasta tuli lähinnä päänsärkyjä, tosin aika kovia sellaisia ja jonkin verran kuumia aaltoja, mutta ei muuta ja hyvin toimi! Ja nyt piikittelyssäkään ei mitään oireita ja ilmeisesti ihan hyvä tilanne :) Kiitos vaan Tiki ja Jannaliini kommenteista! Huomenna sitten selviää hoidon loppuaikataulu uudessa ultrassa.

Ja Astrid Mun pari kaveria on ainakin valittaneet lugeista noita kuvaamiasi oireita. Toinen sanoi, että oli melkein "humalainen" olo pari tuntia lugen laiton jälkeen :eek: Mutta varmaan täällä paremmin muut kokeneemmat osaa vastailla.

Mulla on muuten masu turvonnut. Olen yrittänyt juoda paljon eikä ole mitään kipuja tms. hyvperiin viittaavaan, joten usko että se sitä on. Follit varmaan vaan kasvaa! Tai varmaa mulla näkyykin kaikki, kun oon muuten niin kukkakeppimallia ;)
 
Mulla oli tiistaina punktio ja maha on edelleen hirvee pallo ja aika arka, etenkin sängystä ylösnouseminen yms. on vielä vaikeaa. Mut nyt tuntuu että tänään on jo parempi päivä kuin eilen. Taidan uskaltautua jo kauppaan.
Klinikalta soitettiin jälleen väliaikatietoja ja nyt niistä 12 hedelmöittyneestä on 1 ja 2 luokkaisia kaikki, mutta joissain on fragmentoitumista (what ever that means?). Kuulemma hyvä on viljellä niitä vielä huomiseen niin selviää sitten se paras yksilö joka siirretään ja se, et mitkä kannattaa pakastaa. Toivottavasti ne säilyis 1 ja 2 luokkaisina... Tämä on yhtä pelkäämistä ja jännittämistä!
 
Minä palailen takaisin..
Lohdutushalit kaikille jotka ovat saaneet huonoja uutisia, on tämä elämä niin epäreilua!!
Pari viikkoa sitten lopetin palstailun kun vasemmalta munasarjoista löytyi n.4cm kysta, joka esti pas:n tekemisen. Silloin lääkäri sanoi että saattaa mennä 3-4kk ennenkuin häviää sieltä. Kysta ilmeisesti eritti keltarauhashormonia ja sen takia esti pas:n.
Heti seuraavana päivänä ultrasta mulle tuli kova kipu ja paineen tunne vasemmalle puolelle joka kesti hetken aikaa. Kävin nyt sitten uuden kierron alkaessa ultrassa ja kysta oli puhjennut! Zumenonia syön nyt kolmatta päivää ja jos kaikki menee tällä kertaa hyvin, siirto on viikolla 37. Alunperin piti olla viikolla 34, joten ei paljoa siirry.
Kaikki jotka tuskailevat vähäisen munasolu/alkio määrän kanssa, haluan kertoa meidän tapauksesta. Eka ivf tehtiin 2007 ja saaliiksi saatiin vain 3 solua, joista 2 hedelmöittyi. Molemmat alkiot olivat huonolaatuisia, joten molemmat siirrettiin. Lääkäri antoi rivien välistä ymmärtää että kovin paljon ei kannata toivoa ja olinkin jo valmis heittämään kirveen kaivoon. Kuitenkin kun oli erinäisiä oireita, (joista en tiennyt johtuiko lugeista vai mistä) tein testin pp10 ja ihmetys oli suuri kun siihen ilmestyi heikkookin heikompi viiva. Vasta 7 kotitestin ja 2 veritestin jälkeen uskalsin jotenkin uskoa että raskaana ollaan. Nyt toinen noista huonolaatuisista alkioista on melkein 2-vuotias touhukas poika
:heart: Keväällä tehdyssä hoidossa siirrettiin 1 top-alkio ja saatiin 5 hyvälaatuista pakkaseen. Tuoresiirrosta tuli nega, toivottavasti pojan pikkusisarus olisi niiden pakastettujen joukossa.. Joten älkää rakkaat kohtalotoverit menettäkö toivoanne, kukaan ei tiedä mikä alkio jaksaa kehittyä vauvaksi ja mikä ei..
 
Täällä jännätty aamupäivä et mitä on eilisen punktion jälkeen tapahtunu. Meillä siis saatiin ainoastaan 4 munasolua joista 3 oli hedelmöittynyt. Toivottavasti selviävat huomiseen saakka.Kaksi siis siirretään huomenna :heart:
Kiitos minttu omakohtasesta kertomuksesta...antaa toivoa itsellekkin :)
wattumiksiköhän teillä siirto vasta perjantaina?Riippuuko hoitopaikasta vai?
 
Mukana menossa Torstaina 27.8.2009





Pikku-Tintti : 2.ICSI, punktio 14.8, siirto 17.8., lyhyt kaava PP10

Isis : 2. IVF:n 2.PAS, siirto 18.8 PP9

viksi : 1 IVF, punktio 18.8., siirto lyhyt kaava, PP-

Kristiina76 : 4. IVF:n 1. PAS, siirto 25.8, PP2

Eena : 1IVF, vko 35, lyhyt kaava, PP1

paa-pu : 1. ICSI, punktio 24.8., siirto , lyhyt kaava, PP-

astrid : 1. ICSI, punktio 25.8., siirto 27.8 , PP0

wattu : 1. ICSI, punktio 25.8, siirto , pitkä kaava, PP-

Duffy: 1. ICSI, punktio 28.8., siirto 31.8. lyhyt kaava PP

Nipsu74 : 1. IVF:n 1.PAS, VKO 35, PP-

dreamer78 : 1. ICSI:n 1. PAS, siirto vk35, PP-

minttu1 : 2. IVF:n 1. PAS, vk 34, PP-

tiki-71 : 3. IVF, vko 36, lyhyt kaava, PP-

eevi-antero : 1. IVF:n 1. PAS, vko 36-37?, PP-

Peppiina78 : 1. IVF, vko 37, pitkä kaava, PP-

Vadelmaunelma : 1. IVF/ICSI, vko 32, pitkä kaava, PP-

Electra : 4. ICSI, vko 36, pitkä kaava, PP-

Nele : 1. IVF, vko 36, pitkä kaava, PP-

Plamsu75 : 2. IVF, heinä-elokuu, PP-

Jannika07 : 2. IVF:n 1.PAS, elokuu, PP-

dream09 : 3.IVF, vko 35, PP-

Minni79 : 1. IVF, punktio 18/19.8, lyhyt kaava, PP-

Irene80 : 1. IVF:n 1. PAS, elo-syyskuu, PP-

onnenkukka : 2. ICSI, elo-syyskyy, PP-

JäsenJ :1. ICSI, elo-syyskuu, PP-

Miimi78 4. ICSI, vko 37-38, pitkä kaava, PP-

vaana : 1. IVF, syyskyy, PP-

Tytti82 : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

Rosetta : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

aurin-ko : 1. IVF:n 2. PAS, syyskuu, PP-

sininata : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

anna1979 : 1. IVF, syyskuu, PP-

Kaneli-07 : 2.ICSI, syyskuu, PP-

Sannuli-81 : 3. IVF, Vk 37, pitkä kaava, PP-

Ripe72 : 1. IVF, syksy, PP-

Sharlin : 1. ICSI, syys-lokakuu, PP-

idaliina : 2. ICSI, syys-lokakuu, PP-

Inia : 1. IVF, syyskuu-lokakuu, PP-

pirpana74 : 1. IVF:n 1. PAS, lokakuu, PP-

Äititär : 1. IVF, marraskuu, PP-

aitiliini83 : 1. ICSI, syksy, PP-

Linnia : 1. IVF, syksy, PP-

Tao74 : 3. IVF, syksy, PP-

hemu80 : 1. IVF, vko 43, pitkä kaava PP-

Elenia : 1. IVF, VKO 40, PP-

Bluemami : 1. ICSI:n 1. PAS, syksy, PP-

Pohtijatar : 2. IVF, syyskyy, pitkä kaava, PP-

annamaria83 : 2ICSI, syksy, PP-

Piiuli-74 : 1. IVF, marraskuu, lyhyt kaava, PP-


Plussanneet

Taikapapu Luomu :heart:

Myöhemmin onnistuvat :hug:

sade83 1.IVF

shenda81 1.IVF:n 1. PAS

Nalle76 1.ICSI[/quote]

Amelie80 : 1. ICSI:n 1. PAS

Nipsu74 : 1. IVF:n 1.PAS






 
hei! Täälläkin päästään kohta tositoimiin, huomenna alkaa puregonin piikitys (200 IU), jos nyt sen tuonne mahanahkaan asti saan... Pelottaa tuo pistäminen, mutta kaipa se ekan jälkeen lähtee sujumaan, vai kuinka? Onko teillä jotain erityisvinkkejä pistämiseen? Tuntui että harjoitellessa sitä mäntää sai työntää aivan liian kauan (kun kuvitteli ett se on sitten mahassa se piikki tositilanteessa). No, eniten pelottaa punktio, mutta yritän olla ajattelematta nyt sinne asti vielä. Punktio siis viikolla 37 (lyhyt kaava).
Pahoittelut kaikille, joilla ei ole ollut vielä onni myötä!
Ja onnea kaikille piinailijoille!
 
Paljon näyttää tässä pinossa käyvän kuhina. Siirtyisin tuolta inssipuolelta tänne...3 inssiä ja kolme negaa takana, vaikka varsinaista syytä lapsettomuuteen ei pitäisi olla. Nyt on eka IVF edessä tod.näk. ensi viikolla.

On ollut todella hienoa lukea ja saada tietoa pinosta, koska tämä IVF tuntuu olevan menettelynä hieman monimutkaisempi kuin inssi. Ilmeisesti siis avoimin mielin vaan toimenpiteeseen, ei kannata juttujen mukaan olla huolissaan solujen ja alkioiden määrästä...ja sittenhän sen tietää, mikä vikana ja/tai onnistuuko.

Ihan mielenkiinnosta kuitenkin kysyn minäkin, mikä täällä on onnistumisprosentti sanotaanko per 3 toimenpidettä? OnnistuuHAN melkein kaikki jossain vaiheessa, onnistuuhan...
Onne piinailijoille!
 
:headwall: --kärvistelyä ja v***tusta-- TÄTI perskule ei suostu tulemaan kylään... :$ :/
Nyt jo KP 29/(25-)27. Ja ei, en ole raskaana, ei kai kukaan oikeasti uskonut niin?
Nyt kyllä jo vähän juilii mahassa, tuliskohan se kuitenkin kohta? Pääsis sit soittamaan uutta PAS-aikaa klinikalta...

:flower: Tervetuloa uusille, tää pino kasvaa ihan mahdottomasti, en pysy enää perässä että mitä täällä milloinkin tapahtuu!

Nyt laittamaan marjapiirakkaa uuniin, joskohan se vähän helpottaisi tätä potutusta :p
 
Miten tolle teidän listalle pääsee? Olen vähän onneton tietokoneen käytössä... :ashamed:

Tänään eka ultra ja 12 follia on kasvamassa, ihan sopiva määrä, ei ole ainakaan kovin suurta riskiä saada hyperiä. Follit oli aika tasakokoisia 8-10mm kokoisia. Nyt pistelen Gonalia 150IU ensi maanantaihin asti jolloin tilanne katsotaan uusiksi. Lääkäri haluaisi punktion jo torstaiksi ja siirto olisi jo perjantaina. Ihmettelin nopeaa siirtoa. Lääkäri sanoi, että jos siirto on lauantaina niin silloin ei ole pakastusta. Sitten muut pakastetaan perjantaina ja yksi jätetään lauantaita varten ja jos käy huono tuuri ettei jakautuminen etene niin ei ole siirrettävää. Lääkäri sanoi myös, että mitä vähemmän viljelty alkio niin sen paremmin se kestää pakastuksen/ sulatuksen. Eli päivän vanha siirrettäisiin ja loput pakastettaisiin. Huomenna sitten jarrua lisäksi peliin.

Anoppikin kysyi tänään, että milloinkas me aletaan tehdä lisää jälkeläisiä kun kaksi miniää on nyt raskaana. Molempien la helmikuussa. Mä sanoinkin miehelle, että noh, milloin me sitten aletaan TEHDÄ niitä lapsia...
Että on avuton olo kun ei pamahda heti paksuksi, noin niinku suoraan sanottuna :x
 

Yhteistyössä