Suurimmalla osalla raiskaajista Helsingissä ei ole suomalaista nimeä.

Minusta on huolestuttavaa, että persut on hävittämässä 50% raiskauksista, kuten tässäkin ketjussa. On muuten aika paljon enemmän kuin 11 kappaletta.

Ja ne 50% odottelee vapaalla jalalla. Tämä on mielestäsi siis hyvä, koska vangittuna olo paha.
Olenko sanonut, että mielestäni asia on näin?
Onko sinulla jotain sellaista tilastotietoa, jota minulla ei ole. Haluaisin kuulla lisää näistä 50%: sta, jotka eivät odota vangittuna oikeudenkäyntiä. Onko sinulla ensikäden tietoa heidän kansallisuuksistaan?
Mihin nimenomaan persut ovat hävittämässä puolet raiskauksista ja miksi juuri he? Kertoisitko myös, miten se käytännössä tehdään? Onko heillä valtaa enemmän kuin muilla, jos he pystyvät hävittämään rikoksia?
 
vierailija
Kerroin aika yksinkertaisesti, miten asia on. Olisit voinut lukea jutun, niinkuin sanoin ja jatkaa sen jälkeen öyhöttämistä. Sen sijaan hyökkäät jollain tuubakommenteilla, mutta mitäs muuta persuilta nyt odottaakaan.

Lue se juttu, onko vangittu vai mitä ja kuinka monta kappaletta? Seiskan toimittaja vetää kuin pässiä narussa ja sä oikein nautit siitä.
Täyttä tuubaahan nämä sinun kommenttisi ovat. Taas kerran ja taas yhdessä ketjussa. Huvitan itseäni lähinnä miettimällä millainen ihminen niitä kirjoittelee. Ajankulua sekin joten anna palaa.

T: eri tyyppi
 
Olen lukenut useita eri tulkintoja sen tytön iästä
Niin minäkin, mutta arabiankielinen lienee totuudellisin ja sen mukaan aicha oli n. 6-7 vuotias.
Tuolta linkistä löytyy erittäin paljon tietoa myös ihan imaamien ja islamin taakseen jättäneiden muslimien suusta, mm. siitä miten toiset menevät naimisiin 1 vuotiaiden kanssa ja tekevät niinkuin heidän profeettansa neuvoi tekemään sen ikäisille sängyssä, kunnes tulevat siihen ikään että lapsi voidaan raiskata.(juu ei käyttäneet sanaa raiskaus, mutta sitähän se on).