Sutinaa Katariinan sairaalassa. Kissa söi kalmoja!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Sitäkin on oikeasti selvitetty, miksi kissat syövät kuolleiden ihmisten ruumiita. Tapaus ei siis ole mitenkään ainutkertainen.

 
  • Tykkää
Reactions: Pin
vierailija
Miksi osalle tuntuu olevan vaikea myöntää, että kissa tarpeen vaatiessa syö ihmistä? Eivät kissat ihmisiä rakasta, ne vain hyödyntävät meitä mukavien olojen järjestäjinä.
Ei sitä ole vaikea myöntää, että kissa söisi ihmistä, vaan se, että voi olla sellainen tilanne, jossa kissa söisi ihmistä muuten kuin lukittuna omistajansa kanssa samaan tilaan pitkäksi aikaa. Siis miten on mahdollista, että jossain on ruumishuone, jossa ruumiit makaavat pitkiä aikoja ja kissa pääsee häiritsemättä nälkiintymään siellä. Jokainen kissan joskus omistanut tietää miten nirsoja kissat ovat, jos eivät ole täydessä nälässä. Usein ei mikään herkkukaan kelpaa, vaan sitä tökkäistään sen verran tassulla, että se putoaa lautaselta lattialle ja jätetään siihen. Sitten seuraavaan ruokinta-aikaan pitää tarjoilla uusi ateria koska se vanha ei todellakaan kelpaa enää.
 
vierailija
jaksa ihan kaikkea uskoa kuitenkaan mitä uutisoidaan…

KISSA pääsi kajoamaan ruumiisiin Vantaan Seutulassa sijaitsevassa Katriinan sairaalassa.

Asian vahvistaa IS:lle Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen terveydenhuollon toimialajohtaja Kati Liukko.

– Meillä on Katriinan sairaalassa ollut tällainen tilapäinen vainajiensäilytysratkaisu. Tiloissa käy useita hautausurakoitsijoita, jotka vainajia kuljettavat. Näihin tilapäisiin tiloihin on päässyt kissa, joka on päässyt vainajiin kajoamaan, Liukko kertoo.

Liukolla ei ole tarkkaa tietoa siitä, milloin tai miten näin on päässyt käymään. Tapahtuneesta on hänen mukaansa kirjattu rikosilmoitus.

Vainajia on jouduttu tilanpuutteen vuoksi säilyttämään Katriinan sairaalassa väliaikaisissa tiloissa, jotka sijaitsevat varsinaisen sairaalarakennuksen ulkopuolella.

– Mehän ollaan tilattu säilytystilaa sairaalan tiloihin jo kesällä, kun tarve on tullut ilmi. Näiden toimitusajat ovat olleet niin älyttömän pitkiä, että asentaminen on aloitettu vasta tällä viikolla. Varmaan ensi viikosta eteenpäin meillä on uudet vainajansäilytystilat.

– Eihän tällaista pääsisi tapahtumaan normaaleissa tiloissa.

Liukko kertoo olevansa syvästi pahoillaan tapahtuneesta.

– Olemme olleet kaikkiin omaisiin heti yhteydessä. Tosi valitettavaahan tämä on, ja olemme tosi pahoillamme, että tällaista on päässyt tapahtumaan, Liukko toteaa.




 
vierailija
Pääkaupunkiseudulla on kaikkialla järkyttävä rottaongelma.

Ja maailmalla on suunnaton määrä tapauksia, missä rotat ovat syöneet elävän (pikku vauvat lähinnä) tai kuolleen ihmisen.

Rotat tosiaan syö joukolla aikuisen ruumiin melko nopeastikin kai ja näitä tapauksia on vaikka millä mitalla.

Rotta eroaa kissasta siinä, ettei rotta ole yhtä kranttu - eli helpommin rotta tai useampi alkaisi ihmisen ruumista syödä.

Sairaalalla toki voi olla hätä kädessä, koska eivät halua varmasti myöntää totuutta jos rotat kyseessä..
Viimeinen lause kertoo isommasta ongelmasta
 

Yhteistyössä