Suositelkaa matkarattaita lentokoneeseen + thaimaaseen

  • Viestiketjun aloittaja matkalle
  • Ensimmäinen viesti
matkalle
Etsin kevyitä helposti kasaan saatavia matkarattaita. Mielellään makiuuasentoon saatavia varjollisia. Ja hintaluokaltaan sellaisia mitkä ei ihan hirveästi suruta jos lennolla katoaa.
 
Meillä paljon maailmaa nähneet Mclarenit, muita en huolisi, oon kattelut kun kaverit on taistelleet Pikku-Piiojensa ja Gracojensa kanssa junissa ja lentokentillä ja meillä senkun polkaisu ja rattaat kasaan, olalle ja matkaan.
 
Noh...
Meillä on Graco Mirage -matkikset. Ne oli mukana Kanarialla ja hyvin kesti. Ovat sen verran edulliset, että jos olisivat hajonneet, ei olisi niin paljon harmittanut. Kuomua on mukavasti ja makuuasentoon menee. Hankittiin vielä siihen erikseen semmonen lisälippa, joka suojas tosi hyvin auringolta. Jos matkiksille vain vähäinen tarve on, noi Miraget on ihan kelpo pelit, mutta jos käyttää matkiksia paljon, kannattaa hankkia paremmat.
 
JONSERED Karhunkantaja
Thaimaalaiset kadut ovat kuoppaisia ja rattailla on hankala liikenteessä puikkelehtia. Oma suosikkini on kantoliina ja päivänvarjo, niitä saa ostaa mistä tahansa, UV-suojattuja sontsia.
 
Meillä on kahdella reissulla ollut thaimaassa Mclarenit, ne ovat kevyet ja ne saa helposti kasaan ja kainaloon. Thaimaassa saattaa olla todellakin kapeat kävelytiet ja rattaita pitää nostella, ne pitää olla kevyet nostaa vaikka lapsi on kyydissä. Meillä on myös Manduca kantoreppu, mutta todella kuumassa ilmastossa se on aika tukala.
 
JONSERED Karhunkantaja
Henk.koht. en rattaita edes ottaisi. Olen asunut Thaimaassa lasten kanssa ja huomannut rattaat turhiksi. Jos väsyy kävelemään, kannetaan hetken. Jos kantajakin väsyy, otetaan taksi tai tauko. :D
 

Yhteistyössä