suositelkaa autoistuinta (vauva nyt 8kk ikäinen)

  • Viestiketjun aloittaja kertokaa
  • Ensimmäinen viesti
kertokaa
meillä britaxin turvakaukalo tällähetkellä ja turvavyö vedetty isoimmalle ja ei meinaa enää riittää, kun vauvan päällä on haalari ja kohta vielä toppahaalari. Mikä olisi seuraava kätevä/hyvä istuin tuon ikäiselle?
 
No, me painittiin hetki sitten saman asian kanssa. ( ja kyselin minäkin täällä kokemuksia)
Mut siis meidän lapsi oli 7 kk kun siirrettiin istuimeen ja britaxin multi techiin päädyttiin.
Ihan hyvältä valinnalta on tuntunu. Lapsikin viihtyy!
 
hjfn,
Vaikka kyselet suosituksia, pitää ottaa huomioon, että tosi tärkeätä on myös se, että istuin sopii nimenomaan teidän autoonne ja että lapsen on siinä mukava olla. Muistakaa sovittaa istuinta autoon lapsen kanssa! Meillä otettiin juuri vähän reilu 1 v:lle kaukalon jälkeen käyttöön besafen combi. Istuin tulee tosi tiukasti autoon kiinni, asento jää meidän autossa aika pystyksi, tosin sitä on vielä mahdollista vähän rukata. Osaako teidän vauva istua? Jos ei osaa vielä istua, en kyllä kovin pitkää aikaa pitäisi pientä istuimessa, jota ei saa hyvään asentoon.
 
"rrr"
Me aiotaan hankkia 1v4kk lapselle britaxin hi-way jos kaupoista löytyy. Se kuulemma mahtuu vähän pienempäänkin autoon, on ainoastaan selkä menosuuntaan eikä ole siis tehty mitään kompromisseja, kiinnityssysteemissä lukko ja kuositkin kivat. :)
 
"annika"
meillä on graco yhtenä istuimena ja samaa mieltä ettei ole kovin kätevä tai pitkäikäinen, vaikkakin ehkä turvallinen selkä menosuuntaan istuessa.
mutta tuon ikäisellä lapsella ehottomasti testavattava autossa että nukkuma-asento on tarpeeksi kalteva ettei pää retkota kun nukkuu. löytyykö isofixiä? jos haluat isofixiin selk menosuuntaan istuimen niin vaihtoehtoja taitaa olla aika vähän, mutta toki sitä kannattaa käyttää jos se on.
 

Yhteistyössä