suosikkileipä ja päälliset G

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Tietty itsetekemät uunituoreet sämpylät. Päälle margariini sipaisu ja juusto siivu :p

Kaupasta perus ruispalat (semmoset vielä lämpimät) ja margariini, juusto, kurkku tai Leivon leipomon aamiais-sämpylät tai arina rievä tai ihanaakin ihanampi kauraleipä jota saa vain savosta (siis juuri sitä kauraleipää mitä minä tarkoitan)
 
vieras
Patonkia tai melkein mita tahansa leipaa ja valiin tuorejuustoa tai tzatzikia ja kypsennettya paprika, munakoiso & punasipuli-salaattia :p
Toinen suosikki tayte etenkin kolmioleivissa, ja miksei muissakin, on tuorejuusto, kylmasavustettu lohi ja salaatti :p
 
F
ranskanleipä, päälle voita ja Lauantaimakkaraa 2siivua, ja 1siivu edamia.
Rasvaista, epäterveellistä, mutta niin ihanan suussasulavaa. Aah :D
Olin näköjään ainoa joka kehtaa tunnustaa tykkäävänsä näin epäterveellisestä:)
Kummasti niitä ranskanleipiä vaan on aina myynnissä kaupoissa ;)
 
nams
Alkuperäinen kirjoittaja F:
ranskanleipä, päälle voita ja Lauantaimakkaraa 2siivua, ja 1siivu edamia.
Rasvaista, epäterveellistä, mutta niin ihanan suussasulavaa. Aah :D
Olin näköjään ainoa joka kehtaa tunnustaa tykkäävänsä näin epäterveellisestä:)
Kummasti niitä ranskanleipiä vaan on aina myynnissä kaupoissa ;)
Kahvin kanssa ihanaa :p

 

Yhteistyössä