suosikkikirjoista

  • Viestiketjun aloittaja lukemaan
  • Ensimmäinen viesti
Vili ja Piikkis - kirjat on ihania, samoin Elmeri Elefantti - kirjat. Yks meidän pojan lemppareista on Kultainen Kolikko, jossa isoa kolikkoa kuljetetaan kirjan sivujen läpi. Ja kaikki kirjat missä on eläimiä!!
 
Elena
Meillä maisa, miina ja manu, nalle puh ja muumi. Esikois poika nyt 2v ja innoissaan selaa mauri kunnaksen kirjoja. Ne ovat hyvin kuvitetut, mutte ohut sivuiset. No meillä ei poika ole sivuja repinyt.
 
Äiti-04
Meillä on Vau'kirjan Röh Röh, sanoi Possu- ja Kvaak Kvaak, sanoi Ankka-kirjat ihan must! Poika tuo kirjoja röhkien tai kaakattaen luettaviksi. Disneyn kirjoja on myös vino pino (omasta lapsuudesta), mutta niitä poika (1v2kk) ei vielä seuraa niin kovin
 
Hilppa
Meillä ehdoton ykkönen on vau-kirjan Toukka rouskis maiskis, sitä luetaan joka ilta ja joskus päivälläkin. Poju tykkää myös Pietu kirjoista joita meillä on 4 kpl, yksinkertaiset ja selvät kuvat, jotka kiinnostavat pojua, ja löytyy tuttuja esineitä ja tarpeeksi värikkäät kuvat.
 
Minski79
Meillä on kirjaimellisesti luettu puhki Kukkuluuruu Antti -kirja (vähän huono sikäli, että sivut eivät oikein kestä 1veen käsittelyä). Kaikenlaiset kurkistuskirjat on kuitenkin Se Juttu tällä hetkellä. Samaten kirjat, joista poika itse löytää tuttuja tavaroita, kuten kenkiä, palloja yms.
 
sele
Meillä suosikkikirja edelleen on Antin autot- niminen kirja. (Poika 1v9kk) Muutkin Antti- kirjat ovat ilmeisesti tosi kivoja pojan mielestä. iltasatuna muutaman sivun mittainen Pikku prinssi-kirja luetaan joka ilta vaikka luettaisiin joku muu kirjakin.
 

Yhteistyössä