Suomessa tapahtuu?

vierailija
Mitä hemmettiä Suomessa tapahtuu?

Taas on Tampereella ammuttu jotakuta. Nythän näitä ampumis-ja puukotusuutisia tulee melkein joka päivä tai ainakin useampi viikossa. Käsittämätöntä. En nyt haluaisi veisata sitä vanhaa veisua, että ennen oli kaikki paremmin, mutta siltä se alkaa pikkuhiljaa tuntumaan. En näin keski-ikäisenä ihmisenä muista, että koskaan ennen olisi ollut tässä määrin näitä väkivaltauutisia. Ainahan rikollisuutta on ollut ja ihmisiä tapettu, mutta ei nyt sentään monta kertaa viikossa.
Pahuus saanut vallan kuten eduskunnassakin?
 
vierailija
Ja sitä myös ihmettelen, että media tuntuu vähättelevän tätä väkivaltaa, mitä nyt tosi paljon esiintyy. Onkohan nämä uhrit ihan satunnaisia kohteita?

Jatkuvasti ammutaan ja puukotellaan, ja nyt jo monta kertaa päivässä eri puolilla.
 
vierailija
Joskus 80-luvulla kauhisteltiin, kun Suomessa tapahtui ehkä 4-5 uutiskynnyksen ylittävää murhaa tai tappoa vuodessa ja päiviteltiin, miten väkivaltainen maa Suomi onkaan. Nyt näitä uutisia tulee tosiaan monta viikossa. On ajat muuttuneet.
 
vierailija
Kaikki on leikattu mitä voi leikata ja lisää on luvassa. Alkaa kaamos ja tv tarjonta on näköjään huomioinut tämän valikoimalla mahdollisimman tylsät ohjelmat pimeiden iltojen iloksi. Kaikilla ei ole varoja kuntosaleihin ja uimahalleihin tmv. Baari tai karaokeillat maksavat liikaa. Hyvä että rahat riittää lääkkeisiin, ruokaan jne. Leipäjono on kilometrin pituinen...
 
vierailija
Tämä Urpo/Purran köyhiä kyykyttävä ja rikkaita suosiva oikeistohallitus on se, joka aiheuttaa polarisoivalla ja epäoikeudenmukaisella politiikallaan suunnatonta ahdistusta ja toivottomuutta vähäosaisissa.
 
vierailija
Kokkareet ja persut "korjaavat" tilanteen apinoimalla Amerikan pahoinvointivaltiota, jossa köyhiltä riistetään kaikki suojaverkostot, eikä heillä ole varaa terveydenhuoltoon ja tavallinen duunarikin voi joutua asunnottomaksi kerjäläiseksi kadulle menettäessään työpaikkansa.

Nyt on jo nähtävissä, mihin tämä epäoikeudenmukainen rikkaita suosiva ja köyhiä sortava oikeistolainen yksityistämispolitiikka johtaa, kun lääkkeetkin kallistuvat, terveyskeskukset häviävät, mutta alkoholi halpenee ja kaikenlainen väkivalta yhteiskunnassa lisääntyy.

Amerikanmalliin on täällä!
 
vierailija
Amerikan mallissa aselakeja vaan höllennetään, sillä rikkaiden asetehtailijoiden täytyy saada voita leivän päälle ja uskovaisten/salaliittohörhöjen täytyy saada varautua maailmanlopun varalle.
Aseratoja jo lisätään ja tuetaan.

Joten turha odottaa, että ainakaan urpo/purran oikeistohallituksen aikana sellainen ihme tapahtuisi että väkivalta vähenisi vaan jenkkimalliin.
 

Yhteistyössä