Sunnuntain aamupala?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Mutakakun tapainen suklaakakku. Möhläsin kunnolla pari ihan oleellista juttua, vaikka ohje on yyber-yksinkertainen. (piti tehdä vaan puoli annosta, ja TIETENKIN laiton vahingossa tuplana nestemäärän, kaikki muut puolitin :D ).

Silloin kun en polta tai telo itseäni, niin jotain sähläysnumeroa täytyy tehdä. Muuten ei olisi kyseessä (aito) lasipää... :( .

Pari sähläyskakun neliötä laitoin päällekkäin ja aprikoosihilloa väliin. Eli söin aamiaiseksi vehnäjauhoa ja sokeria käytännössä.
(Aikaisemmin yöllä onneksi ämpärillinen kaurapuuroa & mustaherukkaa).

* * * * * * * * * * * * k a h v i a * * * * * * * * * * * * * * *
 
"..."
C-vitamiinipore, ihania leipomon (gouda?)juustosämpylöitä kaikilla ihanilla päällysteillä ja kahvia. Jälkiruuaks pari palaa valkosuklaata. Saahan sitä sunnuntaiaamuna herkutella :)

Täällä ei aurinko paista, ku mielessä :)
 
[QUOTE="jaa-a";29065438]Meillä on oltu hereillä jo yli 4 tuntia muttei aamupalasta ole vielä tietoakaan, korvapuusteja meinasin leipoa nyt, varmaan ne menee sitten aamupalasta :D[/QUOTE]

...korviksia haluaisin myös tehdä, rohkeus ei vaan riitä tarttua haasteeseen (se vaatii niin hermoja, mutta on haaveiluasteella).

Olen minä joskus sellaisia tehnyt, mut haluaisin, että niistä tulisi ihania, pehmeitä, ei hiivanmakuisia jne. (joo tiedän, ei saa laittaa liikaa jauhoja).

*täällä on kyllä hieno aamu, aurinkon paistaa kunnolla, yöllä satoi*
 
Riisipiirakka, päällä leikkele ja juustoa, lasillinen mehua ja kahvia, jossa ripaus vaniljasokeria ja kermaa.
 

Yhteistyössä