Sopiiko nahkasohva koiraperheelle

Kysyisin tampio kysymyksen, mutta meillä ollut aina rumia vanhoja kangassohvia ja nyt olisi kiinostusta laittaa sohvaa. Askolla olisi nahkadivaani tarjouksessa, mutta mitä sanoo nahka kolmen koiran kanssa? Koirat ei pääsääntösesti ole sohvilla mutta ohan noi ku silmä välttää :headwall:
 
Juuri tänään kävimme sohvia katsomassa. Meillä on kaksi kissaa ,eikä myyjä nahka sohvaa suositellut. Kissan kynnet kyllä toki paljon terävämmät, mutta naarmut nahassa näkyy ,eikä lähde pois. Nykyajan kankaissa oli muutamia todella hyviä vaihtoehtoja ,joihin ei karvat tartu. Asiantunteva myyjä osaa varmasti neuvoa teitä valinnassa.
 
Meillä on nahkasohva ja koiria kaksi kappaletta (keskikokosia). Koirat saavat tulla sohvalle ja yleensä siinä myös nukkuvat. Eikä mitään ongelmia nahkan kanssa ole ollut. Monesti ovat oksentaneetkin sohvalle ja kuinka helppoa on nahkasohvasta oksenukset pyyhkiä! Ainkin meillä nahkasohva on kestänyt ja helppohoitoinen.
 
meillä itsellä on kangassohva..
ja porukoitteni luona on nahka sohva..

koira ei viihdy sohvalla...ja jos menee saa hirveää jälkeä kynsiensä kanssa...
tosin meillä on tuollainen polvenkorkuinen karvakasa jolla on lupa kölliä sohvalla
 
Nahkasohva ehdottomasti!!! Ei mitään keinonahkaa vai "aitoa"nahkaa (kestää paremmin kulutuksen) ainakin istuin ja käsinojat! :D Todella helppo pitää puhtaana ja huoltaa tarvittaessa nahan käsittelyaineella. Meillä kolme keskikok.koiraa Suosittelen! =)
 
Aito nahka kestää paremmin ja riippuu tietenkin ihan koiran koosta ja sen tavasta remustella sohvalla. Päätös on tehty ja meille tulee seuraavaksi nahkasohvat. Mikään muu ei enää kelpaa, mie olen kyllästynyt hieromaan noita russelin karvoja kangas sohvasta irti :kieh:
 
Me hankittiin (aito!) nahkasohva juurikin siksi, että meillä on koiria. Pystyy liat sun muut pyyhkimään paljon helpommin pois. Onhan tuo toki tässä vuosien varrella vähän kulahtanut ja varsinkin isompi koira on jättänyt naarmujakin, kun hyppää vauhdilla sohvalle tms. Mutta ne on sellaisia elämän jälkiä, yleisestiottaen sohva on kestänyt tosi hyvin ja näyttää vielä nyt vuosienkin jälkeen suht hyvältä. Meidän mielestä nahka toimii koiraperheessä ehdottomasti kangasta paremmin. Ja varmaankin sohvan laadullakin on merkitystä, meillä aito nahka ja kestänyt hyvin. Mummolassa jotain kauheeta keinonahkaa ja mennyt aika kauheannäköiseksi pelkästään ihmistenkin käytöstä. Mielipidekysymys varmaankin!
 
Mulla oli aiemmin (poikamiestyttönä) nahkasohvia 2+3 istuttavat, ihan reilussa käytössä oli koira/kissataloudessa (vapaa pääsy) eikä kummoseksi menneet vuosien saatossakaan. Sitten kyllästyin niihin ja ostimme uudet "koiraystävälliset" kangassohvat. Sohva on meillä vieläkin, mutta nyt olisi kovasti uuden aika. Ihan hyvin tuokin on palvellut, ostimme sen -97 ja talossa 3 lasta, 3 koiraa ja kissa.

Äitini taas ei nahkasohvista luovu, hänen mielestään ne ovat ehdottomat koira/kissakämpässä. Eli uusi vanhat nahkasohvansa uudempiin ja taloudessa siis koira ja 2 kissaa, tosiasiassa lähes joka viikko hänellä on hoidossaan pari lisäkoiraa :)
 

Yhteistyössä