Söivätköhän ihmiset ennen vanhaan terveellisemmin kuin nykyään?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kasvatin itsekin joskus kessun taimia. Piti ihan myyntiin saada syksyllä kessua, mutta uteliaat asiakkaat ostivatkin ne jo taimina. Ei jäänyt mitään jatkokasvatukseen, enkä saanut toisaalta mitään palautettakaan, miten olivat kasvaneet.
Kehnonlaisesti siis meni minunkin kokeiluni
Eikö niiden idea ole siinä et kirvat ym ötökät menee niihin ja silloin hyötykasvit säästyvät tuholta?
 
vierailija
Mun mummo, nälkää nähneenä, opetti mullekin miten pettua tehdään ja käytetään, samoin olen kerännyt ja paahtanut voikukan juuria, kerännyt jauhosavikan siemeniä ja nokkosta... kessun kasvatuksessa se ei harmikseni suostunut neuvomaan ja siksi mun kessusadostani tulikin ennennäkemättömän surkea :D
Mut ei ollut petun seassa silloin vesakontorjunta-aineita
 
  • Tykkää
Reactions: -roosaruusa-
vierailija
Ei ollut glufosaatteja eikä e-koodeja/muita ihmiselle sopimattomia, sekä maaperä oli rikkaampi. Karja söi laadukkaasti ja lajilleen ominaisesti. Samoin ihminen, siihen asti kunnes tuli sokeri ja yleensäkin liiat hiilarit ruokavaliossa.

Ruumiillinen työ oli varmasti myös yksi, mikä piti kunnossa. Kun liike loppui niin yleensä sairastui.
 

Yhteistyössä