Sitä myöhennetään sittenkin!!

  • Viestiketjun aloittaja Blue
  • Ensimmäinen viesti
Blue
[QUOTE="kaunis";27648812]Ei ole, mut onhan tuo nyt jo huvittavaa. Ensin viranomaiset puuttuu esittämiseen ja sitten se siirretään juuri pikku kakkosen kans samaan aikaan.[/QUOTE]

Pääasia että Meku (mikälietuikitarpeellinenvirasto) sai tahtonsa läpi!! Mutta edelleen varmasti aika monia ihmetyttää se että miten tällä toimenpiteellä "suojellaan" lapsia...

:D :D :D

Niin naurettavaa pilkunn*ssimista...
 
[QUOTE="kaunis";27648812]Ei ole, mut onhan tuo nyt jo huvittavaa. Ensin viranomaiset puuttuu esittämiseen ja sitten se siirretään juuri pikku kakkosen kans samaan aikaan.[/QUOTE]No nämä aiheesta jo itkeneet ja nillittäneet vastuuntuntoiset ja älykkäät telkkarivanhemmat varmaan ovat iloisia siitä että nää ohjelmat tulevat eri kanavilta samaan aikaan ettei tarvitse pelätä että piltit innostuvat heti katsomaan Tuntematonta. Siitä tietysti pitää huolestua että lapsethan varmaan itse vaihtavat kanavaa heti kun pikkukakkonen loppuu eikä sille tietenkään voi tehdä yhtään mitään. Tuosta kannattaisi varmaan tehdä vetoomus jonnekin euroopan unionitason elimeen ja äkkiä.
 
hellsbells
Heh, just.
Meillä muuten ainakin kersa/t nukkuu kahden pintaan vielä päikkäreitä, mutta just viideltä tapitetaan pikkukakkosta.
Tarvii varmaan tehdä valitus, ... Telkkaa kun ei voi sulkee saati kanavaa kääntä ;-)
 
Blue
[QUOTE="vieras";27648614]no meillä ainakin saa television kiinni tai voi vaihtaa kanavaa.[/QUOTE]

Ihanan piristävä, ja tervehenkinen, poikkeus olette tässä maassa. Hirvittävän moni tälläkin palstalla ei sitä telkkaria saa kiinni tai lapsia pois sen ulottuvilta, ainakin sen eilen olleen ketjun mukaan. ;)
 
Laki on laki ja yleä uhkasi sakko jos eivät olis sitä myöhentäneet.
Tuntematon on kuitenkin K12 elokuva, tosin kyllä myös ihmettelin että luulisi jokaisen nyt tietävän millainen ohjelma on kyseessä.
Ei pelkästään se kielenkäyttö vaan sota yleensä ei kuulu pienten lasten silmille, luulisi tämän jokaisen vanhemman tajuavan.
 
"nanna84"
Meillä eka- ja kolmasluokkalainen saa katsoa Tuntemattoman mun kanssa, katottiin jo viime vuonna. Mun mielestä on tekopyhää vaatia myöhäistämään sen ajankohtaa, koska telkkari suoltaa ulos kaikenmaailman p**kaa koko ajan. Vanhemmistahan se on kiinni, saako lapset telkkaria kattoa vai ei!
 
Edwin
Ketään alle 12-vuotiasta ei varmasti vähempää voisi kiinnostaa katsoa vuodelta 1955 peräisin olevaa mustavaloista ja liki kolmituntista elokuvaa. Kyllä noita äksönpläjäyksiä on jonossa varmasti muutama ennen juuri tuota elokuvaa. Etenkin kun Tuntematon sotilas on niin kovin "tylsä" nykymaailmaan. Ei ole hienoja hollywoodin efektejä, silmitöntä siviilien tulittamista ja karatekohtauksia.

Yli 12-vuotiaatkin joutuvat ko. elokuvan katsomaan puolipakolla, kun se kuuluu yläasteen historian opetukseen. Katoisivat todennäköisesti mieluummin jotain James Bondin Skyfallia.
 

Yhteistyössä