sirdalud ja propral.

  • Viestiketjun aloittaja uuunn
  • Ensimmäinen viesti
"paula"
[QUOTE="paula";30660632]No ei varmasti voi.

Sirdalud O N yksistään hengenvaarallista. Mut eihän kuolleet voi valittaa!

Lääkekaapin siivouspäivä: muistisairauksien hoitosuositus päivitetään -

Mut jos olet muistisairas, varmaan olet jo ottanut niitä useamman?[/QUOTE]

Niin, enhän voi tietää, onko kyseessä muistisairas enkä sitä tarkoittanutkaan, vaan sitä vaan, ettei kannata ottaa monta lääkettä yhtaikaa. Mikään lääke ei ole turvallinen!

Jos luit linkin takana olevan artikkelin, selviää, kuinka pielessä käypä hoito voi olla vuosikaudet:-D

Mut jos et katsonut sitä, en mahda mitään.

Aika paha, jos ottaa vahingossa useamman niitä kahtakin lääkettä:-(
 
"paula"
Niin, jos olet käyttänyt nukahtamislääkkeitä, et välttämättä muista enää kaikkea, koska ne aiheuttaa dementiaa.

Mut tärkeintähän on se, ettei asianomainen itse huomaa eroa entiseen:)
 
vierailija
Myrkytysoireita. Käyttivätkö glyfosaattia? Vai oliko luomutila?

Glyfosaatille vastustuskykyinen ”superrikka” valtaa Yhdysvaltojen soijapeltoja - Maaseudun Tulevaisuus

Ihminen ne varoajat myrkkyihin määrää eikä myrkky muutu turvalliseksi millään pykälällä. Voihan teillä olla kaivovesikin ollut sillä saastunutta:-(
http://uutisvirta.fi/uutiset/9297401-tuomioistuinvirasto-kiinnostaa-jo-viitta-kaupunkia-suomessa-ndash-lakiluonnos-ei-viela-edes-valmis
 
vierailija
Tää on hauska ketju... Jatkakaa vaan :D
"Kävi tosiaan niin että ruiskuormasta arvottiin 0.07% kun raja on 0.05%. Ensin tuli mieleen käsillä nyppiminen mutta karkea laskutoimitus kertoo torajyviä olevan 20 000 kpl tonnissa viljaa.

Mahtaisiko lajittelu onnistua niin että saisi edes nuo isoimmat pois?

Tai sitten odotan ensi vuoteen jolloin saan toivottavasti torajyvätöntä tavaraa ja jolla laimennan torajyväistä tavaraa.

Mahtaisiko edes eläintilat kelpuuttaa?

KWS Livado - Torajyvien uusi tuleminen"

*************************

"Käytitkö tuon kuorman jo vastaanotolla, vai oliko tämä esinäytteen tulos. Voisi kysyä Raisiolta ja Fazerilta, mitä ne tuumaa. Meneekö vielä jollain vähennyksillä läpi. Jos ei, niin Vihervakka lajittelee optisella lajittelijalla, 15e/t. Kotikonstein lajittelu tuppaa kait silppuamaan torajyviä pienemmiksi, mikä ei ole hyvä juttu."

*******************************

"15€/t ei kuulosta pahalta hinnalta, jos toinen vaihtoehto tavaralle on 0€/t. Tuleehan tuohon tietysti rahdit mutta ei huvita säilöä tuota kotonakaan ikuisesti.

Viljavan vastaanottaja tyrmäsi tämän erän. Ja totuuden nimissä, onhan rekallisessa mitä on jäljellä torajyvää melko reilusti."

***************************

"Siis eikö tämä Viljava ole käytännössä Avenan touhuja? Nyt täytyy painottaa sitä, että Avena on kauppaliike siinä kuin maatalouskaupatkin. Ne välittävät eteenpäin vain taatusti laadukasta tavaraa, koska joutuvat myymään sen loppukäyttäjille. Niitä taas ovat Raisio ja Fazer, ne ostavat tarvittaessa heikompiakin eriä, koska oikeasti ovat kiinnostuneita niistä rukiista. Mielestäni Raision Nokian pisteellä on samantyyppinen lajittelija kuin Vihervakalla. Jos sulla on näytepaperit viljavalta, niin soittele noi edellä mainitut ostajat ensin läpi."
 

Yhteistyössä