sipulin pilkkomis G

"Noo"
Kuorittu sipuli huuhdotaan kylmän veden alla, leikataan veitsellä, jossa ei ole sahanteriä (sahanterillä leikatusta tulee kitkerää) ja koko leikkaamisen ajan pidetään suu kiinni = ei kyyneleitä.
 
ee
Alkuperäinen kirjoittaja päätön;22131250:
ei ole kauaakaan aikaa kun en uskonu tollasia paksteita olevan olemassakaan. kohta saa varmaan jo makkaraakin valmiiks pilkottuna ettei vaan ite tarvii..
Kyllä sitä pilkottua hookoon lenkkiä on ollut joskus myynnissä.
 
[QUOTE="Noo";22131487]Kuorittu sipuli huuhdotaan kylmän veden alla, leikataan veitsellä, jossa ei ole sahanteriä (sahanterillä leikatusta tulee kitkerää) ja koko leikkaamisen ajan pidetään suu kiinni = ei kyyneleitä.[/QUOTE]

tuo suun kiinnipitäminen kuulostaa aika oudolta:D. ite kun syön samalla niitä paloja kun pilkon..
 
kotona en oo ikinä leikannu sipulia ja töissäkin on ennen ollu sipulit valmikks pilkottuna,mutta nyt ne on ruvennu säästään ja ne pitää itte leikellä.
meillon sellanen vehje millä ne saa nopsaan tehtyä. joskus ei tee mitään ja joskus sitten kyynelehtii oikein huolella. riippuu varmaan sipulista? kun jokakerta ei ota niin silmiin.
ei haittaa kun on ripsaria joka ei valu. :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja päätön;22131645:
olen nopeempi veitsen kanssa, on testattu. varsinki jos pilkkomisen jälkeen siivotaan "koneet" ja muut jäljet. :stick:
No joo, huuhtasee hanan alla ja heittää koneeseen, niin kuin veitsi ja leikkuulautakin pitää siivota. :) Ja yleensä pilpon samassa valkosipulinkin.
 

Yhteistyössä