Mä kyynelehdin kyllä. Tästä syystä käytän usein jauhetta tai pakastettua sipulia. Jos mies on kotona, niin hän pilkkoo sipulin minulle.
Kyllä sitä pilkottua hookoon lenkkiä on ollut joskus myynnissä.Alkuperäinen kirjoittaja päätön;22131250:ei ole kauaakaan aikaa kun en uskonu tollasia paksteita olevan olemassakaan. kohta saa varmaan jo makkaraakin valmiiks pilkottuna ettei vaan ite tarvii..
:headwall: toivottavasti oli vitsi..Kyllä sitä pilkottua hookoon lenkkiä on ollut joskus myynnissä.
Peesi.Alkuperäinen kirjoittaja Rouva Räpylä;22131226:Joskus valuu, joskus ei.
Kuin myös! =)Alkuperäinen kirjoittaja Jätkä;22131381:Käytän sitä Tupperin silputinta, ei vuoda.:xmas:
olen nopeempi veitsen kanssa, on testattu. varsinki jos pilkkomisen jälkeen siivotaan "koneet" ja muut jäljet. :stick:Alkuperäinen kirjoittaja Jätkä;22131381:Käytän sitä Tupperin silputinta, ei vuoda.:xmas:
No joo, huuhtasee hanan alla ja heittää koneeseen, niin kuin veitsi ja leikkuulautakin pitää siivota. Ja yleensä pilpon samassa valkosipulinkin.Alkuperäinen kirjoittaja päätön;22131645:olen nopeempi veitsen kanssa, on testattu. varsinki jos pilkkomisen jälkeen siivotaan "koneet" ja muut jäljet. :stick: