-SINAPPI- Mikä on paras ja miksi?

  • Viestiketjun aloittaja auringonkukka-75
  • Ensimmäinen viesti
auringonkukka-75
Prismassa on käyty sinappihyllyllä tutkimusretkellä. Ei sieltä löytynyt mitään lasipurkkia, jossa olisi musta korkki. Paitsi just Dijon, mutta se ei tainnut olla se, mistä Terhikki puhui.

Kenelläkään vinkkiä makeasta ja miedosta sinapista?
 
jep turun sinappi lenti pois jääkaapista kun valmistus vaihtu pois suomesta :whistle:
auran sinappi tehdään samoilla jauhinkivillä (huom :attn: ainoat sentyyppiset olemassa olevat) kun ennen turun sinappi... :D resepti on sama perinteinen nimi vain muuttui :xmas: jääkaapissa on tulista,väkevää ja mietoa B)
 
auringonkukka-75
Mies halusi tänään vahvaa sinappia kinkun kuorrutukseen. Siinähän se menee hyvin. Minä en kyllä oikein tajua itseäni, mistä tällainen hillitön makean sinapin himo oikein voi tulla.... Enhän edes pidä sinapista...
 
Alkuperäinen kirjoittaja auringonkukka-75:
Prismassa on käyty sinappihyllyllä tutkimusretkellä. Ei sieltä löytynyt mitään lasipurkkia, jossa olisi musta korkki. Paitsi just Dijon, mutta se ei tainnut olla se, mistä Terhikki puhui.

Kenelläkään vinkkiä makeasta ja miedosta sinapista?
Löysin itse tuota S-Marketista eilen :) . Se oli kuin olikin Auran sinappia, ootas niin katson löydänkö kuvaa...

 
plonk
Huomaa näistä viesteistä "Turun mieto on paras ja ainoa mitä ostetaan" tämän hengen. Onhan se ihan ok niin kauan kuin ei mitään muuta edes halua maistaa. Ei se ole edes suomalaistakaan. TM:n 19 sinapin testissä Turun mieto jäi viimeiseksi, eikä ihmetytä yhtään!
 
"Pertsa"
Kyllähän se paras sinappi on keskustorilla oleva Nakkifakiirin sinappi. Fakiiri näköjään myy sitä nykyään myös pikkupulloissa. Hain ite viime viikonloppuna pari pulloo. Hyvää on.
 

Yhteistyössä