-SINAPPI- Mikä on paras ja miksi?

  • Viestiketjun aloittaja auringonkukka-75
  • Ensimmäinen viesti
auringonkukka-75
Mielisinappiasi kyselen. Onko se tulinen vai mieto? Vai kenties siltä väliltä? Mikä on paras merkki?

Minä en oikein itse välitä sinapista, mutta nyt iski ihan hirveä himo, sinappia on saatava! Mikähän olisi mieto ja makea sinappi?

Ruuanlaitossa käytän kyllä sinappia, joko Dijonia tai sitten ihan sitä mietoa Auran sinappia.

Kertokaapas omia mieltymyksiänne :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja auringonkukka-75:
En ole ikinä kuullutkaan Oparista. Onko se mietoa vai tulista, makeaa? Millaista? Ja mistä sitä saa vai ihan vaan sinappihyllystä?
Makeaa ja sitten erikseen on tulisena. Sinappihyllyllä sitä on, tosin en oo ihan varma myydäänkö sitä missään muualla kun täällä meillä.. :whistle: Täällä se ainakin tehdään, satakunnan ja pirkanmaan rajalla.
 
Tämä:
50g sinappijauhetta puoli kahvikupillista sokeria,kermaa,etikkaa(1osa etikkaa 2 vettä) 1ruokalusikallinen perunajauhoja kaikki kattilaan lämmitellään kiehumispisteeseen ja sitten jäähdytetään.
Jäähtynyt sinappi löysennetään esim. kahvilla tai omenamehulla tai lorauksella väkevämpää ;)

Ja miksi noh saa just suuhun passelia :p
 
Onkohan sellaista enää kun yhtenä jouluna oli myynnissä pienessä mustakantisessa lasipurkissa hunajaista sinappia, joko Turun / Auran / Valion...? Se oli hyvää :whistle:

Ja siis tämä hyvää siksi että oli mieto ja himpun makea.
 

Yhteistyössä