En näe ongelmaa kaikissa eineksissä, sillä on joitain valmisruokia, joissa ei ole rasvaa kovinkaan paljoa ja sisältää kuituja yms. Itse söin valmisruokia jonkin verran nuorena, kun lääkärivanhempani olivat suht kiireellisiä eikä nuo ruoat minuun ole mitenkään vaikuttanut, sillä olen erittäin hyvässä kunnossa terveydellisesti.
Valmisruokia voi aivan hyvin syödä, kunhan vähän katsoo mitä ne sisältää ja kuinka paljon, tuotteiden välillä on suuriakin eroja. Osana monipuolista ruokavaliota ei esim. kaupan pinaattiletuilla tai valmisaterialla ole mitään vaikutusta mihinkään. En myöskään ymmärrä miksi pitäisi tehdä jatkuvasti kotiruokaa, koska siihen menee aikaa ja energiaa, parempi käyttää tämä aika vaikka lasten kanssa leikkimiseen, koska tuskin lasten kanssa kokkaaminen onnistuu kovinkaan miellyttävästi.
Mielestäni valmisruokia syytetään aivan turhaa, muka kaikki maistuu pahvilta ja on niin mahdottoman epätervellistä. Viime vuosina maut ovat parantuneet huomattavasti ja on jopa helppoa löytää valmisruokia, joissa ei ole paljoa lisäaineita ja rasvaa. Lisäaineita on muutenkin huono syyttää, niitähän löytyy lähes kaikesta, pitäisikö teidän, joille lisäaineet on ehdoton ei, tehdä margariini ja ne lasagnelevyt alusta asti itse, ettehän halua käyttää valmista.
Eksyin tänne vaan, joten ei kannata kommentoida minulle tätä, sillä tuskin löydän ikinä takaisin. Halusin vain antaa hiukan ajattelemisen aihetta, kun tuntuu usein melkoiselta jeesustelulta "meillä ei todellakaan syödä valmisruokia ikinä".