Seuraleikit häihin

perunankuorintaa. yks joukkue sulhasen sukulaisista, sulho tietenki ensimmäisenä joukkueessa ja yks morsiamen sukulaisista ja morsian joukkueen ekana. sitte saman verran perunoita per joukkue kuin montako jäsentä joukkuees on ja joukkueet kuorii niitä kilpaa, kun eka saa perunan kuorittua niin toinen ottaa uuden perunan ja kuorii sen. se joukkue voittaa joka on ekana kuorinu perunat. eli voittajajoukkueen mukaan määräytyy se kumpi puoliso kuorii jatkossa perunat.
 
Tiivi
Vieraan näkökulmasta jonkinlaiset seuraleikit ovat kyllä piristystä täysin tuntemattomien tyyppien kanssa illan vietossa. Jos ei arpajaismuodossa tuo Hankeyn idea iske, niin vaikka niin, että musiikki soi. Tehtävälappuja sisältävä hattu kiertää pöydästä toiseen (tammikuun pulkkamäki ja toukokuun kahvit..) ja musiikin loppuessa tyyppi kohdalla lukee ääneen, tai kaason tai bestmanin avustamana, mitä ohjelmaa on saanut perhekuntineen suoritettavakseen. Kukaan ei nolostu eikä likaa vaatteitaan:)
 
meillä oli häissä tuo leikki ja ja oli sellasessa muodossa et vieraat kiersi tuoleja kun musiikki soi ja kun musiikki loppui piti istua,ja kuka jäi ilman tuolia sai kirjekuoren jossa oli tehtävä...12 vierasta ja 12 kuorta...ja oli vieraittenkin mielestä tosi hauska... :D
 

Yhteistyössä