Seuraa Tampereelta

Joo, o... Me ei päästy paikalle. Pääsin eilen sairaalasta, olin pari päivää siellä. Ihan yllätysreissu, siks en päässy tännekkään laittaan mitään..

Koskas puistoileen? Juhannuksen jälkeen joskus ens viikolla.. Hyvää juhannusta! :flower:
 
Täällä sitä meikäläinenkin, on vaan siunaantunut kaikenlaista ohjelmaa melkeinpä joka päivälle. Perjantai näyttäisi tällä hetkellä vapaalta, jos esim. Cine Atlaksessa näkisi? Ensi viikolla ollaan Ruotsissa.

Olisitteko kiinnostuneita näkemään?
 
No niin, ei päästä tänään tulemaan kun tyttö on sen verran kröhäinen etten viitsi lähteä muita tartuttamaan. Korvat tarkistettiin eilen ja olivat ok. Toivotaan ettei niihin menisikään.

Syökäähän taas jädeä munkin puolestani :)
 
No eipä päästä mekään. Mes järkkäs tälle päivälle ohjelmaa. Tai oikeestaan vasta iltapäivälle, aamupäivällä sen piti viedä mun auto katsastukseen ja maalata mut äsken tajusin, että auto seisoo pihassa ja maalaus ei edisty pätkääkään eikä miestä näy missään :eek:
 
Heipä hei kaikille!!!
En ole pitkään aikkan päässyt näille sivuille (enkä tapaamisiin). Tyttö nukkuu yöt todella huonosti, joten yritän päivisin levätä niin paljon kuin mahdollista. Mites puistotreffit tällä viikolla? Vai onko kaikki jo lomafiiliksissä?
 
:wave: Me ajateltiin tänään mennä katsomaan asematunnelin avajaisia.

Tampereen rautatieasema
1.7.2008 14.00 - 1.7.2008 17.00

Ilmainen

Rautatieaseman uusi tunneli avataan iloisen, koko perheen tapahtuman merkeissä klo 14-17. Matkakeskustunnelissa viedään leikkimielistä viestiä, johon kaikki voivat osallistua. Viestiin osallistujat ovat mukana kasvattamassa Tampereen Unicef-kaupunkihankkeen hyväntekeväisyyspottia.

Ohjelmassa on paljon nähtävää ja kuultavaa varsinkin lapsille ja lapsenmielisille. Iltapäivän aikana on luvassa mukavaa menoa mm. kahden lastenorkesterin, Pulputinpannun sekä Tohtori Orffin ja herra Dalcrozen seurassa. Lapsille myös kasvomaalausta ja muuta mukavaa. Tervetuloa tunneliin!!
 

Yhteistyössä