Se tunne kun kilttilässä syödään itse kalastettua silakkaa ja muut vetää paskalohta

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Silakka on hyvää, ongelmana on se, että kala tulee Itämerestä. Ravintoihmiset sanovat että kalansyönti sillään ylittää dioksiinin haitat, vaan kun dioksiini kertyy maksaan, niin pitemmän päälle tulee ongelma, vakava sellainen. Sama pätee kaikkeen kalaan, joka tulee Itämerestä. Eli ainakin Atlantin kalaa tai mielyimmin kotimaista kalaa sisävesistä.
Sardinit lähdevedessä tai brinessä (ei ”pöytäsuolassa”) ovat hyviä. Pieni kala ei kerkiä myrkyttyä. Vielä kun saisi näitä lasipurkissa niin olis ihan paras! Sardineista saa helposti tarvittavat omega3:t!🤗
 

Yhteistyössä