Se tunne kun kilttilässä syödään itse kalastettua silakkaa ja muut vetää paskalohta

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jos vaimo raskautuu uudelleen, kannattaa ottaa selvää paljonko hän saa syödä silakkaa.

Kissojen ulosteissakin on toksoplasmoosia niin aivan varmasti on niissä muissakin maatilaelämisissä kaikenlaista, joiden kanssa ei raskaana oleva voi olla tekemisissä mahd. sikilövaurioiden takia.

Toisaalta on näitä luomusynnyttäjiä kotona ilman neuvolapalveluita ja kätilöä.
 
vierailija
Jos vaimo raskautuu uudelleen, kannattaa ottaa selvää paljonko hän saa syödä silakkaa.

Kissojen ulosteissakin on toksoplasmoosia niin aivan varmasti on niissä muissakin maatilaelämisissä kaikenlaista, joiden kanssa ei raskaana oleva voi olla tekemisissä mahd. sikilövaurioiden takia.

Toisaalta on näitä luomusynnyttäjiä kotona ilman neuvolapalveluita ja kätilöä.
Syötit sitten tarinankertojalle suoraan lapaan seuraavan juonikuvion... :D :D Mitä lyödään vetoa, että kohta on taas uusi raskaus kehitetty ja lopulta "Kilttilässä" synnytetään luomuna kotona? ;)
 
Meilläpä oli madekeittoa toissapäivänä.

Seuraavaksi voisin tehdä madetta espanjalaistyyliin.

Silakoitakin oon ährännyt kolme kertaa talven aikana. Se vaan vie hieman aikaa ku miehen kihdin vuoksi pitää poistaa ruotojen lisäksi nahkakin. Mutta tulee ihan hirmuherkullisia sinappi- tai kermaviilisilakoita silleem! Suorastaan sulavat suuhun.
 
vierailija
Meilläpä oli madekeittoa toissapäivänä.

Seuraavaksi voisin tehdä madetta espanjalaistyyliin.

Silakoitakin oon ährännyt kolme kertaa talven aikana. Se vaan vie hieman aikaa ku miehen kihdin vuoksi pitää poistaa ruotojen lisäksi nahkakin. Mutta tulee ihan hirmuherkullisia sinappi- tai kermaviilisilakoita silleem! Suorastaan sulavat suuhun.
Tiiäkkö et inosiinihappo on tehty sardiineista? Se on arominvahvenne mut en tiedä, missä semmosta tarvii kukaan.
 
vierailija
Silakka on hyvää, ongelmana on se, että kala tulee Itämerestä. Ravintoihmiset sanovat että kalansyönti sillään ylittää dioksiinin haitat, vaan kun dioksiini kertyy maksaan, niin pitemmän päälle tulee ongelma, vakava sellainen. Sama pätee kaikkeen kalaan, joka tulee Itämerestä. Eli ainakin Atlantin kalaa tai mielyimmin kotimaista kalaa sisävesistä.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Silakka on hyvää, ongelmana on se, että kala tulee Itämerestä. Ravintoihmiset sanovat että kalansyönti sillään ylittää dioksiinin haitat, vaan kun dioksiini kertyy maksaan, niin pitemmän päälle tulee ongelma, vakava sellainen. Sama pätee kaikkeen kalaan, joka tulee Itämerestä. Eli ainakin Atlantin kalaa tai mielyimmin kotimaista kalaa sisävesistä.
Holkeri käski kansan syödä silakkaa/olla hiljaa?
 

Yhteistyössä