Se konttaa, se konttaa noin nuorena!!

Mun pikku vauva alkoi konttaamaan nyt 7,5kk iässä. Tuntuu hiukka aikaiselta .. Mutta kovasti poika yrittänyt jo pitkään nousta seisomaankin ja tukea vasten polvet koukussa onnistuukin jo helposti.

Muita joilla "aikaisessa" lapsi oppinut esim. kävelemään tai konttaamaan tms? Kokemuksia?
 
Meillä poika alkoi konttaamaan 7 kk iässä ja samaan aikaan myös nousi tukee vasten seisomaan. Nyt ikää 10kk ja kovaa vauhtia kävelee tukea vasten sekä taaperokärryn avulla kävelee. Myös pieniä aikoja seisoo ilman tukea, ennenkuin tajuaa että ei pidä mistään kiinni ja sitten muksahtaa istumaan.
 
Onnea hienosta virstan pylväästä :flower: :flower:

Meillä poika oli tuon ikäinen kun kontata viipotti, ja oli 8,5kk kun järkytyksekseni löysin hänet aamulla seisomasta pinnasängun kaiteesta kiinni pitäen sängyssään.

Ekan kerran nousi ilman tukea sitten seisomaan 10kk ja ensimmäisiä itsenäisiä askelia alkoi ottamaan 11,5kk ja kunnolla käveli viikko 1v synttäreiden jälkeen =)

On nuo hetket vain niin hienoja..muista ottaa video kuvaa näistä ekoista saavutuksistaan =)
 
Meillä ryömi n. 4kk iässä, alko konttaamaan 6kk iässä ja siitä pari viikkoa niin nousi pystyyn. 8kk iässä meni jo kauheeta vauhtia taaperokärryn kanssa mutta siltikään ei lähtenyt tuetta kävelemään vasta kuin 1v2kk iässä :)
 
Meillä esikoinen nousi ylös ja käveli puita pitkin 7kk konttaamaan lähti sitten "vasta" 8kk ja ekat askeleet tuetta otti 10kk kova kiire oli jo pienenä ja vauhtia riittää edelleen nyt liki 5vuotiaana.

kakkosella taas ei ollut yhtikäs mitään kiire eikä edes ryöminyt ennen 9kk ikää. Kunnes sitten oppi sen yhden kuukauden aikana 9kuisena kaiken, alkaen ryömimisestä ekoihin askeleihin ilman tukea.

Kolmosella ikää vasta 4kk että odotellaan vielä tuollaisia taitoja hetki....
 
meilläkin esikoinen konttas "vasta" 9kk ja lähti käveleen vko vajaa 1v.
Nyt pikkuveli lähti ryömimään 5kk, konttas vähän alle 7kk ja 9kk tuli jo ekat askeleet ilman tukee.Nyt 10kk kävelee pieniä matkoja mutta ei kuitenkaan vielä "kunnolla".
 
Meillä esikoinen ryömi 4,5kk iässä, konttasi jotain 6-8kk ikäsenä (ei olla laitettu ylös), nousi seisomaan 6,5kk iässä, käveli "puitapitkin" 9kk ja ilman tukea 10kk.
Keskimmäinen konttas vasta 10kk iässä ja käveli 1v2kk.
Kuopus oppi ryömiin "vasta" 9kk iässä. Konttausasento löytyy, mut ei vielä mennä eteenpäin... Jokainen siis omaan tahtiinsa.
 
Meidän neiti täytti viikko sitten 7 kuukautta. Tänään nousi ensimmäistä kertaa tukea vasten seisomaan ja teki sen varmuuden vuoksi heti useamman kerran! =) Konttaamaan neiti oppi noin puoli vuotiaana ja ryömimään n. 5 kuukauden iässä!
 
Meillä kakkonen on ollu tähän mennessä nopein liikkeellelähtijä.....konttaamaan alkoi ollessaan 5kk 2vk, tukea vasten alko kävelemään vain viikko tuon jälkeen eli 5kk 3vk :) 9kk ikäsenä ei kontannu enää ollenkaan vaan käveli jo täysin ilman tukea huoneesta toiseen. Poika on nyt 1v8kk ja kovin on nopea liikkeissään edelleen ja välillä tuntuu, että pahemmaksi menee :D Pöydälle kiipeemiset oppi kans jo alle vuoden ikäsenä ja kiipee ku apina kaikkeen mihin ei luulis edes ihmisen pääsevän.....
 

Yhteistyössä