Sdp osoittaa olevansa työväenpuolue, näköjään ainoa

vierailija
Sdp osoittaa olevansa työväenpuolue, näköjään ainoa

Sunnuntaiaamuna jo kolmattakymmenettä kansanedustajaa on tehnyt töitä puolustaakseen työväkeä. Eipä ole muista puolueista kuulunut samaa.
 
vierailija
Kyllähän demokraattiset voimat puuttuvat siihen että hallitus aikoo sosiaalikapitalismillaan puuttua markkinatalouden toimintaan ja sopimusvapauteen. Orpon, Purran ja Satosen EK:n kirjoittama hallitusohjelmahan vie meitä käskytys- ja komentotalouteen, jossa oikeistohallitus puuttuu palkkoihin ja työehtoihin vieläpä toisen työmarkkinaosapuolen puolelle asettuen. Perustuslain ja kansalaisten perustusoikeuksien vastaista toimintaa, jota ei korjaa se että kokoomuksen ja persujen sekä RKP:n enemmistöllä miehittämä perustuslakivaliokunta kävelee perustuslain yli, maanpetoksellisesti.
Aivan selvästi perustuslain hengen vastaista toimintaa, kuten oli myös sosiaaliturvan leikkausten käsittely erikseen, ilman yhteisvaikutusten arviointia. Perustuslakivaliokunnassa on nyt voimia jotka toimivat aivan selvästi Suomen perustuslain tarkoitusperää vastaan, sanoisin tietoisen rikollisesti ja pahantahtoisesti.
 
vierailija
Ammattiliitot neuvottelevat työehtosopimukset, joissa määritellään minimipalkat. Se jos mikä on halpatyön estämistä, ja sen vuoksi myös tarvitsemme vahvat ammattiliitot, jottei synny tilannetta, missä palkat määriteltäisiin huutokaupassa ja jossa työnantajan näkövinkkelistä halvin tarjous voittaa.
 
vierailija
Demarit on aina ollut vahvasti suomalaisen työntekijän puolustaja. Nyt sitä puolustamista tarvitaan enemmän kuin vuosikymmeniin kun kokoomuspersut yrittää palauttaa orjatyön Suomeen.
 

Yhteistyössä