savonlinnan seudun pienten vauvojen äidit.

niinukka Juu, siehän tiiät miun kukkumiset :D Nyt ollaan parina aamuna noustu poitsun kanssa aikasin, kun mummi ja serkku oli yökylässä :)
Et muuten menettäny mitään, kun et viimeks tullu perhekahvilaan... Me oltiin siellä pojan kanssa kahestaan viiteen asti :D Sillon tuli S. tyttöjensä kanssa, mut meiän piti jo lähtee ennen kuutta toisiin menoihin :/
Seuraava kerta on 7.5. :wave:

MarikaH Olis kiva lähteä tuonne Tuokkolaan mukaan :) Maanantai sopis meille kans, kun jokatoinen ke käydään tuolla perhekahvilassa, ei sitten olis peräkkäisinä päivinä ohjelmaan niillä viikoilla, kun osuu tuo kahvilapäivä.
Saako sinne Tuokkolaan tulla millon vaan 9-15 välillä? Meillä kun ei aikasin (lue: ennen kymmentä) nouseminen onnistu :whistle:
 
tervehdys kaikille..täällä on ollut elämää..muutakin ku koneella istumista :D

kiin pitä kattoo et päästäänkö silloin 7.5 ollaan menossa miun ent työkaverin luo..tietysti jos siellä ei koko päivää mene niin varmaan voitas tulla..mutta tytyllä just neljän hujakoila unet,ja sitten viiden kantturoissa syö..niin ei oikein kehtais raahata kaikkia eväitä mukana :eek:

meillä tyty on ruvennu nousemaan kontalleen..mutta raukka ei nyt siitä pääse mihkää..
no kohta tietysti riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita..

mahatauti jyllää naapureissa..toivottavasti ei tule meille..mitään muuta en inhoo ku vatsatautii :eek:
 
pollerolle
Hei vaan kaikki Savonlinnan (lähistön)äipät.Mitäs teille kuuluu?Kevätkiireitä,pihan laittoo,ym. vai ootteko tehny kuten mie että haravoin vaan pahimmat kohat ja sillä selvä.Mie en oo ees ikkunoita vielä pessy.Pitäs varmaan pestä tällä viikolla ennen esikoisen synttäreitä.Päiväkerhotkin loppuu ihan pian,mitähän sitä sitten keksis tekemistä.Tosin ei tartte noille lapsille kylläkään keksiä tekemistä,pihalla viihtyvät keskenään niin hyvin että syömässä vaan välillä käyvät.Kohtahan ne uimakoulutkii alkaa,meillä sitä ootetaan kun kuuta nousevaa.Esikoinen osaa uida muutaman metrin ja keskimmäinenkii melkein.Keskimmäinen pääsee nyt ekaa kertaa uimakouluun.

Hyvää kevään jatkoa vaan kaikille.Pirun kylmä ilma on vaan taas yhen kerran.Toivottavasti ei koko kesää rumppaa tällä tavalla:välillä hellettä ja sitten välillä melkein lunta sattaa (just äsken muuten tuli pari hiutaletta).
 
Nyt Savonlinnan seudun äidit! On aika tarkistaa lastenne syys/talvihattutilanne.

Onko edellinen jäänyt pieneksi? Haluatko lapsellesi vaihteeksi jotakin hauskaa, lämmintä ja hassua päähän?Jos vastaat kyllä, on hyvä ajatus tulla linja-autoaseman sisäpihalle myyjäisiin la 13.9 klo.9-13 TAI Tokmannin aulaan la 20.9 klo.9-14. Tinttu.com:in hassuja hattuja näytillä. Voit ostaa omasi... Tai, jos sopivaa mallia/kokoa ei varastostani löydy, tilaan sinulle haluamasi : )
 
Moikka!
Oon 08/08 syntyneen tytön nuori äiti ja ollaan muuttamassa miehen työn perässä Savonlinnaan. Oon yrittänyt selailla netistä kaiken maailman liikuntasivustoja ja hakenu vaikka millä hakusanalla mutta en löydä mistään äiti-vauvajumppia. Onko sellasia Savonlinnassa ollenkaan? Entäs vauvauintia? Tai muuta aktiviteettia? Typsy alkaa jo olla niin iso, että olis kivaa puuhailla jotain "järkättyä" yhessä.

Toivottavasti joku vielä käy täällä kirjoittelemassa...
 
Savonlinnan fysiocenterissä järjestetään äiti-vauvajumppaa, en ole itse vielä käynyt mutta suunnitteilla on...Käy kurkkaamassa nettisivut www.savonlinnanfysiocenter.fi. Vauvauinnista en osaa sanoa järjestääkö kaupunki vielä sitä, ennen on ainakin järjestänyt. Tervetuloa Savonlinnaan =)
 
Nyt Savonlinnan seudun äidit! On aika tarkistaa lastenne talvihattutilanne.

Onko edellinen jäänyt pieneksi? Haluatko lapsellesi jotakin hauskaa, lämmintä ja hassua päähän? Olisiko kiva antaa Joululahjaksi vaihteeksi jotain persoonallista? Jos vastasit kyllä, on hyvä ajatus kirmata tuleviin tapahtumiin: Silvolan Nousula la 15.11, klo.10-14, Linja-autoaseman Joulutori 23.11, klo.12-15, Luston Joulupuun päivän joulutori la 29.11, klo.10-16, Kerimäen Joulumessut la 13.12, klo.10-16 - su 14.12, klo.10-15, Enonkosken Joulukuhinat 20.12 Tinttu.com:in hassuja hattuja, haalareita ja huppareita näytillä. Voit ostaa omasi... Tai, jos sopivaa mallia/kokoa ei varastostani löydy, tilaan sinulle haluamasi : )
 
HEI!

Haluaisitko järjestää hassunhauskat Tinttu.com kotikutsut, alueella Savonlinna-Kerimäki-Punkaharju-Enonkoski-Rantasalmi ? Mallisto täynnä hassun hauskoja hattuja, haalareita, huppareita, sisävaatteita yms. lapsille. Hattuja myös lapsenmielisille. Näillä kutsuilla jäykkyys on kaukana Tällä alueella ei juuri kutsuja ole ollut, joten ota sinä ratkaiseva askel ja ota minuun yhteyttä sähköpostitse: paivipuurtinen@gmail.com ja sovitaan kutsut, joille kaikki haluaisivat, mutta harvat pääsevät...
 
Löysinkin tällaisen ketjun entuudestaam eli nostellaanpa tätäkin. Vieläkö täältä mammoja löytyy? Aloitin uudenkin ketjun äsken, mutta pannaanpa tännekin et olisi mukava saada kahvittelu- ja lenkkeilyseuraa päivisin. Mun esikoinen syntyi tammikuussa.
 

Yhteistyössä