Saunailta

Saunailta mieheni kanssa. Pukuhuoneessa riisuudumme toisiamme katsellen ja vitsaillen ja sitten saunaan suihkun kautta.
Nautimme lempeistä löylyistä.
Mieheni alkaa hieroa hellästi niskaani ja hartioita,siirrän pitkät hiukseni pois edestä.
Hän jatkaa hieromista välillä suudellen niskaani ja välillä puraisee hellästi kaulaani,rakastan sitä ja se kiihottaa myös. Hän hieroo ja sivelee välillä niskaani,hartioita ja selkääni, sormet käyvät välillä hipaisemassa rintojani ja pakaroita. Käännyn mieheen päin ja suutelemme,pitkään ja kiihkeästi.
Mieheni jatkaa hieromista ja kädet välillä vaeltavat rinnoille hieromaan ja puristelemaan herkkiä nönnejä ja reisiä alaspäin. Huokailen ja nostelen itseäni.
Mieheni sormet hyväilee klitorista ja välillä upooaa syvälle kosteaan pilluun. Hyväillen mieheni seisovaa kalua ja sileitä palleja.
Mieheni jatkaa klitoriksen hieromista ja toisella kädellä rintojani. Pian saan orgasmin ja tärisen pitkään.
Lepään vöhän aikaa ja menemme suihkuun. Suutelemme hymyillen. Kuuman suihkun jälkeen sheivaan sääreni ja pilluni,pyllistelen tahallani miehelleni samalla,hän ohi kävellen taputtaa peppuani ja käsi käväisee pillulla. Hän lopettaa ja avaa saunan oven. Minä menen edellä takaisin saunaan, toisilla rappusilla hän pysäyttää minut ja avaa reiteni ja jatkaa hyvöilyä,hän työntää sormensa kosteaan... avaan reisiä enemmän ja työnnän pyllyä miestä vasten,asetan käteni ja rintani vasten ylälaudetta. Huokailen ja pyöritän peppua. Mieheni työntää kovan kalunsa sisääni ja alkaa panemaan. En voi olla hiljaa,tuntuu niin hyvältä mieheni ollessa sisällä.
Saan ensin orgasin ja mieheni laukeaa pian itsekkin. Taas on mentävä suihkuun pesulle ja vielä lempeisiin löylyihin.
 

Yhteistyössä